(Leren) Schaken @Tribes Utrecht Centraal

Altijd al willen leren schaken? Of kun je al goed schaken en ben je benieuwd hoe goed je bent? Op donderdag 20 april, vanaf 18:30, heb je de kans om van KNSB schaakmeesters alle kneepjes te leren of, als je de kunst van het schaken al goed beheerst, je skills uit te testen door te spelen tegen de beste schakers van Nederland!

Schaakvereniging Paul Keres organiseert op deze avond namelijk een schaakavond, die we helemaal kunnen inrichten naar onze eigen behoefte. In de aanloop naar dit event zullen de chapter leads bij iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld in de lucht komen om te checken of je wilt leren schaken of dat je al zó goed bent, dat je het aandurft om tegen deze zwaargewichten te spelen ;-).

Deelname is gratis, de enige kosten voor dit event zijn de consumpties die je nuttigt. Je mag hier ook externen voor uitnodigen. Enige voorwaarde voor externen is dat zij zich voor dit event aanmelden op TeamupIT.

Chapter Utrecht @Work bij Tribes

Tîjdens de chaptermeeting van 8 maart hebben de meeste van jullie kennis kunnen maken met Tribes, onze nieuwe en tijdelijke locatie voor chaptermeetings en samenwerkdagen, direct naast Utrecht Centraal. We hebben ontzettend fijne en positieve reacties op deze nieuwe locatie mogen ontvangen van jullie.

Op donderdag 20 april a.s. organiseren wij dan ook onze eerste samenwerkdag op deze geheel nieuwe locatie!

Aan het eind van de dag, vanaf 19u, kun je ook kosteloos aanhaken bij het wekelijkse schaken wat hier georganiseerd wordt. Er zijn schaakmeesters aanwezig, waarvan je de kunst van het schaken kunt leren en als je deze kunst al beheerst zijn er geduchte tegenstanders  ;-). Mocht je hierbij aan willen haken, dan moet je jezelf wel even apart hiervoor aanmelden via Teamup IT.

We hopen een heleboel van jullie te mogen verwelkomen in onze gereserveerde samenwerk ruimte!

Boulderen Chapter Utrecht ’19 & ’23

Hallo chapter Utrecht!

Naar aanleiding van afgelopen Chapter Meeting gaan we onze eerste boulderavond van het jaar plannen. Donderdag 23 maart om 19:30 bij Sterk Spoor. Voel je vrij om ook iemand mee te nemen.

Kosten zijn voor eigen rekening:

Entree €10,50 of €11,50;

Klimschoenen €4,-

Er is een chat in Teams voor boulderen, wil je daaraan toegevoegd worden stuur één van de chapter leads dan een berichtje.

Tot donderdag!

Later als ik groot ben…

Later als ik groot ben…

De carrièremogelijkheden van een software developer zijn eindeloos en daarmee is het een complexe en lastige puzzel.

In de praktijk is het lastig om alle mogelijkheden te overzien. Wat zijn de consequenties en wat zijn de te nemen stappen? Hoe weet je wat je wil? Hoe kom je erachter wat het beste bij je past? Is jouw manager objectief in zijn advies? Welke mogelijkheden zijn er bij jouw werkgever? 1001 vragen die het tot een complex kaartspel maken!

Deze avond geeft jou objectief advies over alle carrièremogelijkheden. De leuke en minder leuke kanten van alle keuzes worden duidelijk belicht en daarbij ook de persoonlijke vaardigheden die daarbij nodig zijn. Zo krijg je in één keer overzicht van alle mogelijkheden.

We hebben 4 sprekers : Lindy Hutz (Special agent), Edwin Derks (Principal consultant), Marco Kuiper (Manager) en Koen Aerts (CTO).

Het programma ziet er als volgt uit:

17:00 – 17:30 Inloop
17:30 – 18:15 Eten
18:15 – 18:20 Welkom
18:20 – 19:00 Talks ronde 1
19:00 – 19:10 Pauze
19:10 – 19:50 Talks ronde 2
19:50 – 21:00 napraten met een drankje