RTO Sessie Chapter Utrecht

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
08 april, 18:30 - 20:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hi Chapter Utrecht!

Tijdens de Chapter Meeting is gesproken over het RTO (rockstarstevredenheidsonderzoek voor IT rockstars) en MTO (medewerkerstevredenheidsonderzoek voor HQ rockstars). Iedere rockstar van Team Rockstars IT wordt één keer per jaar gevraagd dit onderzoek in alle eerlijkheid in te vullen, zodat wij als organisatie aan de slag kunnen met de feedback met als doel een fijne, prettige, efficiënte en gewoon super vette omgeving te creëren voor al onze rockstars.

Om nog gerichter acties in te kunnen zetten zal P&C komend jaar in ieder Chapter een verdiepende meeting faciliteren, te beginnen met Chapter Utrecht. Cijfers zijn namelijk interessant, maar het ‘waarom en hoe’ achter de vraag is nog veel relevanter! Heel veel dingen gaan al heel goed, maar er zijn altijd zaken die beter kunnen. En als wij gericht weten wat jullie blij maakt, kunnen wij daar aan werken met hopelijk een 9+ beleving als resultaat op zo veel mogelijk vlakken!

Dus heb jij tips waar Team Rockstars IT in 2024 dit jaar en komende jaren mee aan de slag kan? Laat ze dan vooral horen tijdens de verdiepende meeting op maandag 8 april om 18.30 uur bij de Werfkelder te Utrecht. Het gaat er niet om wie iets inbrengt, maar wel wát er wordt ingebracht. P&C faciliteert deze meeting om veiligheid en een open sfeer te garanderen. Manon en Wouter zullen aansluiten om de acties die uit deze meeting komen mee te nemen en in gang te zetten. In de laatste Chapter Meeting van 2024 blikken we vervolgens terug op de cijfers van het RTO, de acties die daaruit volgden en de huidige status. Zo worden jullie ook meegenomen in wat er vervolgens met jullie input wordt gedaan.

Hopelijk ben jij er bij, dat zou super waardevol zijn!

Groetjes,

Liselotte

Reacties

Talentmanager

Vergelijkbare events

19 juni, 09:00

EHV’22 MELTdown @ AVULAR | juni

Chapter Eindhoven '22
0 Spots
19 juni, 17:00

Chapter Meeting | Eindhoven ’22 & ’23 | Juni | Melt

Chapter Eindhoven '22, Chapter Eindhoven ’23
29 Spots
19 juni, 08:15

Chapter Utrecht united @Creative Valley

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23, Chapter Utrecht '23
0 Spots