ZZP Academy (RS) – nog 2 plaatsen vrij!

10 januari, 17:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Dit op maat gemaakte programma is speciaal ontwikkeld voor iedereen die graag meer zou willen weten over het ZZP-schap. Er zijn mensen die zweren bij het zelfstandig bestaan, maar er zijn ook mensen waarbij het ondernemersavontuur minder succesvol is geweest. Tijdens dit programma staat het onderzoeken of het ZZP-schap voor jou is weggelegd centraal.

WHAT TO EXPECT?
Tijdens dit programma nemen we je mee in de oriëntatiefase van het ZZP-schap, als je besluit dat dit iets voor jou is helpen we je op weg en leer je de basics om van start te gaan. Tijdens de oriëntatiefase van dit programma leer je o.a. wat de ervaringen van anderen ZZP’ers zijn, behandelen we jouw drijfveren en voorkeuren voor het zelfstandig ondernemerschap en behandelen we welke voor -en nadelen er zijn. Wanneer je na een goede oriëntatie tot de conclusie komt dat je de volgende stappen wilt zetten op weg naar het zelfstandig ondernemerschap is het handig om na te gaan welke praktische zaken je wil regelen om echt aan de slag te gaan. In de drie sessies die volgen krijg je meer inzicht in de keuzes die je hebt te maken en ga je starten met het ontwikkelen van skills om een succesvolle start te kunnen maken als ZZP’er.

PROGRAM DETAILS
Het programma heeft een looptijd van gemiddeld 8 maanden en bestaat in totaal uit 6 avondsessies van 17.30 – 21.00 uur op locatie. De eerste drie sessies staan in het teken van oriëntatie, de opvolgende drie sessies zijn het praktische vervolg. Je volgt deze sessies met +/- 10 andere deelnemers, per sessie komen verschillende interne en externe trainers/sprekers aan bod.

COSTS
De kosten voor het gehele programma neemt Team Rockstars
voor haar rekening. Het gehele programma heeft een waarde van
circa €400 euro per Rockstar.

Interesse? De volledige programmabeschrijving kun je terugvinden op Microsoft Teams – team ‘Team Rockstars IT’ – channel ‘Rockademy’ – mapje ‘ZZP Academy’!

*De startdatum van dit programma is een inschatting

Locatie

Rockademy