TRIBE METHODES: DevOps The Phoenix Project

30 juni, 09:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Voor een echt goede bewustwording wat er allemaal nodig is voor een goede samenwerking als DevOps organisatie is er de business simulatie genaamd: The Phoenix Project. Het is gebaseerd op het boek van Gene Kim (bestseller over een nieuwe agile manier van werken).

WHAT TO EXPECT?
DevOps is niet zo moeilijk, maar het heeft een enorme impact op de manier waarop mensen zich moeten gedragen. DevOps wordt vaak gezien als een technologische oplossing: geautomatiseerde codering, implementatie, testen. DevOps is geen framework of methode. Het is een benadering, een filosofie gebaseerd op principes.

The Phoenix Project is een simulatie waarin de belangrijkste onderdelen van een agile transitie aan bod komen. Het Silo-denken en doen, experimenteren en verbeteren, samenwerken, verantwoordelijkheid, vertrouwen en flow (proces-inzicht) wordt allemaal gegoten in een DevOps business simulatie.

PROGRAM DETAILS
De training vindt een gehele dag plaats en is geschikt voor teams van 9 tot 11 personen of online mogelijk met 6-7 personen. De kosten van het programma zijn afhankelijk van de specifieke wensen van de deelnemers en worden nader bepaald.

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten en het instapniveau

Chief Rockademy