TRIBE METHODES: Scrum / Agile

30 juni, 09:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Agile en Scrum staan voor een moderne werkwijze; kort en cyclisch om razendsnel in te spelen op onvoorspelbare veranderingen, waarbij je continue bezig bent met het verbeteren van je werk. Wil jij je graag laten certificeren als scrum master / product owner of een andere titel binnen scrum / agile land? Laat het ons dan weten!

WHAT TO EXPECT?
Afhankelijk van je behoefte en de certificering die je wilt behalen kijkt de Rockademy naar mogelijkheden die het beste bij je aansluiten. Ook wordt er gekeken of er voldoende animo is om deze training samen met je (rockstar) collega’s te behalen.

Met betrekking tot Scrum zijn er meerdere certificeringen te behalen. Zo heb je een Agile & Scrum basistraining, Scrum Master training en Scrum Master Advanced training.

PROGRAM DETAILS
Afhankelijk van de behoefte van de deelnemers zal de training ingepland gaan worden. De kosten van het programma zijn afhankelijk van de specifieke wensen van de deelnemers en worden nader bepaald.

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten en het instapniveau

Chief Rockademy