TOGAF Training januari

09 januari, 09:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Interesse in TOGAF? Heb je hulp nodig bij het bestuderen van TOGAF met als uiteindelijk doel het behalen van het volledige certificaat TOGAF? Dan is deze training iets voor jou!

WHAT TO EXPECT?
De training bestaat deels uit ‘lessen’, waarin de stof aan de hand van de slides wordt toegelicht. Daarnaast worden er oefeningen gebruikt (scenario vragen) om de bestudeerde stof toe te passen. Het examen bestaat ook uit dit soort vragen. Deze scenariovragen worden tijdens de training door de deelnemers in kleine groepjes behandeld, waarbij de trainer langs de groepjes gaat. Daarnaast zullen er nog één of twee sets multiple choice vragen klassikaal behandelt worden.

TOGAF bestaat uit level 1 & level 2 waarbij het mogelijk is om aan beide levels of alleen level 1 deel te nemen. Aan het eind van level 1 begrijp je de terminologie van TOGAF, maar is de toepasbaarheid minimaal. Na het behalen van level 2 bezit je niet alleen de theorie maar ook de toepassings-skills.
Let op; je kunt alleen aan level 2 deelnemen als je level 1 ook behaald hebt.

Bij de training wordt gebruik gemaakt van het lesmateriaal van Van Haren; dit bestaat uit een slidedeck, de formele studiegids van TOGAF van de Open Group, de TOGAF standaard en een voucher voor het examen.

PROGRAM DETAILS
De inhouse training zal gegeven worden door Jan-Willem de Vries 9.00 – 17.00 uur. Trainingsdagen:
– Donderdag 12 en vrijdag 13 januari
– Woensdag 18 januari t/m vrijdag 20 januari

COSTS
De kosten van de trainingsdagen betreffen €800,- per dag, gedeeld door het aantal deelnemers. Daar komen de kosten voor zaalhuur, het lesmateriaal en de examenkosten bij kijken.

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten die ingehouden worden van je bonus

Locatie

Chief Rockademy