TOGAF Training

19 april, 09:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Interesse in TOGAF en heb je hulp nodig bij het bestuderen van TOGAF met als uiteindelijk doel het behalen van het volledige certificaat TOGAF? Dan is deze training iets voor jou!

WHAT TO EXPECT?
Bij de training wordt gebruik gemaakt van het lesmateriaal van Van Haren; dit bestaat uit een slidedeck, de formele studiegids van TOGAF van de Open Group, de TOGAF standaard en een voucher voor het examen. De training zelf bestaat deels uit ‘lessen’, waarin de stof aan de hand van de slides wordt toegelicht. Daarnaast worden er oefeningen gebruikt (scenario vragen) om de bestudeerde stof toe te passen. Het examen bestaat ook uit dit soort vragen. Deze scenariovragen worden tijdens de training door de deelnemers in kleine groepjes behandeld, waarbij de trainer ‘virtueel’ langs de groepjes gaat. Daarnaast zullen er nog één of twee sets multiple choice vragen klassikaal behandelt worden.

PROGRAM DETAILS
De virtuele inhouse training zal gegeven worden door Jan-Willem de Vries gedurende een drietal dagen verspreid over drie weken of 6 avondsessies, ook verspreid over 3 weken. De training wordt gegeven via Microsoft Teams met ondersteuning van een virtueel brown paper voor oefeningen via de website.

COSTS
Drie trainingsdagen kost €2.250,- excl. BTW gedeeld door het aantal deelnemers. 6 trainingsavonden kost €2.400,- excl. BTW gedeeld door het aantal deelnemers. Daarnaast de lesmateriaal kosten van €235 excl. BTW p.p. en de examen kosten van $300 p.p. excl. BTW. De actuele prijs zal tegen de dan geldende wisselkoers worden doorbelast.

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je (Talent) Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten.

Chief Rockademy

Vergelijkbare courses

28 januari, 09:00

Coaching

20 Spots
28 februari, 18:00

JAVA TRIBE: OCP 11

10 Spots
28 februari, 13:00

JAVA TRIBE: Spring

8 Spots