Techboarding workshop (RS) – 21 september

HQ
21 september, 17:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Ben jij die persoon die onze tech screening ook zo goed vond? Of had je er dingen op aan te merken? Ga jij als de volgende Gaston de mensen gastvrij wil welkom heten, maar ze als een echte Simon Cowell aan de tand wil voelen? Kortom, wil jij graag zorgen dat de RS waar je mee in het team komt te zitten die epic collega’s zijn waar je blind op kunt vertrouwen?

We need you!

FOR WHO?
Tijdens de volledig vernieuwde interactieve Techscreening training krijg je alle informatie over hoe je een potentiële, nieuwe Rockstars op de beste manier kunt screenen.

Dus heb je ambitie en interesse om een bijdrage te leveren tijdens het screen-proces van nieuwe Rockstars collega’s? Screen je misschien al? Ben je (al bijna) een jaar in dienst en kun je niet wachten om je screening skills naar het volgende niveau te krijgen?
Dit is echt iets voor jou dan!

 

WHAT CAN YOU EXPECT?
Tijdens deze workshop leer je waar je tijdens een Techscreening allemaal op moet letten. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe doorloop je zo’n gesprek nu op een natuurlijke manier?
  • Wat zijn de vragen die je het beste kunt stellen?
  • Waar let je op?
  • Hoe kom je uiteindelijk tot een go/ no go?
En als kers op de taart gaan we ook aan de slag met real life casussen om te oefenen!

 

PROGRAM DETAILS
De workshop gaat fysiek op HQ plaatsvinden in Den Bosch op 21 september van 17.30 tot 20:00 uur. Er is eten geregeld voor je als je je tijdig aanmeld! Je volgt de Techscreening workshop met +/- 12 deelnemers en hij wordt gegeven door Rockstar Pascal Quist.

De kosten van de workshop neemt Team Rockstars IT voor haar rekening.