Taking the Lead Program (RS) – 2023

09 januari, 10:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Het Taking the Lead Program is ontwikkeld voor Rockstars die de eerste stappen naar een nieuwe rol hebben gemaakt en daarbij minimaal 5 jaar werkervaring hebben als Developer. In dit programma vormt de ontwikkeling van jouw leiderschapscompetenties een belangrijke rode draad. Dat betekent niet per se dat jij vanuit een hiërarchische positie leiding hoeft te geven, het kan ook gaan om rollen waarin je bijvoorbeeld een development team, projectteam of product-team aanstuurt.

WHAT TO EXPECT?
Het Taking the Lead trainingstraject bestaat uit een soft-skill programma (afkorting Lead Program) waarin specifieke competenties getraind en ontwikkeld worden die je nodig hebt in je nieuwe rol. Daarnaast maak je met je Talent Manager concrete afspraken over de eventuele hard-skill ontwikkelingen die je wilt behalen om de desbetreffende rol te vervullen, deze neem je op in je Goals in Bamboo waarnaar gekeken wordt tijdens je 1 op 1 gesprekken met je Talent Manager.

PROGRAM DETAILS
De doorlooptijd van het Lead Program is gemiddeld 12 maanden. Om de 2 tot 3 maanden kom je met je leergroep (+/- 8 deelnemers) bijeen voor het volgen van klassikale trainingen. Het programma bestaat uit een intake met de Talent Manager, een collectieve intake, 4 trainingsdagen, een coachgesprekken-practicum, een intervisie “Mijn Business Challenge” en een outtake. Tussen de trainingen door ga je aan de slag met tussentijdse opdrachten, coach je elkaar in buddy’s op je uitdagingen en bespreek je de voortgang van jouw ontwikkeling met je Talent Manager.

Costs
De kosten voor het gehele programma neemt Team Rockstars voor haar rekening. Het gehele programma heeft een waarde van circa €2.700 euro per Rockstar.

Interesse? De volledige programmabeschrijving kun je terugvinden op Microsoft Teams – team ‘Team Rockstars IT’ – channel ‘Rockademy’ – mapje ‘Taking the Lead’!

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

Locatie

Rockademy