Presenting like a Rockstar (RS)

30 september, 17:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Presenting like a Rockstar is speciaal ontwikkeld voor Rockstars, van junior tot senior level, die hun werk graag willen kunnen presenteren in een kleine of grote setting binnen en/of buiten je project aan een publiek met diverse achtergronden. Het programma staat in het teken van het verbeteren van jouw presentatie skills.

WHAT TO EXPECT?
Tijdens deze workshops leer je hoe je jouw werk meer tot leven kunt brengen. Onderwerpen die tijdens de workshops aan bod komen zijn o.a. hoe je analyses, data en concepten op een manier kan presenteren die duidelijk en interessant is om naar te luisteren. Er wordt gecombineerd tussen analytische- met storytelling- en theatertechnieken. Op die manier zal je in staat zijn de aandacht van je publiek vast te houden en hen helpen jouw werk beter te begrijpen!

PROGRAM DETAILS
Het programma bestaat uit twee avondsessies van 17.30 – 21.00 uur op locatie. De eerste workshop sluit aan bij de tweede workshop die volgt, het is daarom belangrijk om bij beide sessies aanwezig te kunnen zijn voor een optimaal resultaat. De trainster voor dit programma is Alexandra Sips.

COSTS
De kosten voor het gehele programma neemt Team Rockstars
voor haar rekening. Het gehele programma heeft een waarde van
circa €300 euro per Rockstar.

Interesse? De volledige programmabeschrijving kun je terugvinden op Microsoft Teams – team ‘Team Rockstars IT’ – channel ‘Rockademy’ – mapje ‘Presenting like a RS’!

*De startdatum van dit programma is een inschatting

Locatie

Rockademy

Vergelijkbare courses

12 september, 10:00

Master Your Impact RS – november

32 Spots
30 september, 13:00

JAVA TRIBE: Spring

13 Spots
30 september, 13:00

CLOUD & DEVOPS TRIBE: AZ-400 Microsoft Azure DevOps Solutions

13 Spots