ONLINE Personal Branding & Solliciteren Boost (RS) – 24 juni

HQ
24 juni, 18:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

ONLINE PERSONAL BRANDING & SOLLICTEREREN BOOST
Gewaardeerd met een 9!

“De online sessie waarmee je op scherp gezet wordt en écht impact gaat maken bij potentiële opdrachtgevers”

Met behulp van deze (online) workshop kijk je weer eens even in de spiegel, stel je op scherp wat je talenten en valkuilen zijn en wat jou uniek maakt. Je oefent met het maken van impact in gesprekken en bent na afloop helemaal ready to rumble! Deze workshop is short and sweet en word je online aangeboden in de avond (18.00 – 20.00).

FOR WHO
Voor iedereen die wil oefenen met het voeren van impactvolle gesprekken met potentiële opdrachtgevers. Ook als je in het verleden als eens de personal branding workshop (offline) hebt gevolgd is dit de perfecte opfrisser. Loopt je project binnenkort af en staat de fase van het vinden van een nieuwe opdracht voor deur, dan geeft deze workshop een goeie boost.

WHAT DO EXPECT?
Je frist op wat oa. jouw kernwaarden, talenten en toegevoegde waarde zijn en oefent met het voeren van gesprekken. Je krijgt hier directe feedbackop en gouden tips van door de wolgeverfde selecteurs en gesprekskoninginnen. 

PROGRAM DETAILS
De workshop is van 18.00 – 20.00 en wordt via Teams gegeven en verzorgd door onze huiscoaches Anne en Eline. Er is plek voor maximaal 3 deelnemers. Je krijgt een voorbereidende opdracht toegestuurd, deze zal ongeveer +/ – 2 uur duren om te maken en levert veel toegevoegde waarde.

COSTS
De kosten voor het gehele programma neemt Team Rockstars voor haar rekening. Het gehele programma heeft een waarde van circa €100 euro per Rockstar.

REVIEWS
“Het is verfrissend om te zien hoe andere *jou* zien en dat alleen is al een hele les, ook al ben je Mister Sollicitatie King himself. Het heeft mij een goede duw gegeven in hoe ik overkom op anderen en waar ik dit kan verbeteren. Dit begon al bij het maken van de voorbereidende opdrachten. Zeker een aanrader als je ook op zoek bent naar wat *jij* belangrijk vindt en hoe je in (sollicitatie) gesprekken een goede impact/indruk kunt achterlaten!” By Gerald Eersteling