Personal Branding & Solliciteren (RS) @HQ – januari

31 januari, 14:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

PERSONAL BRANDING & SOLLICITEREN
Gewaardeerd met gemiddeld een 9!

“Dé training om jezelf voor te bereiden op het vinden van een opdracht die bij jou past!”

Let op: de startdatum van deze training is een inschatting en zal binnenkort definitief gepland worden!

Waar sta je voor, wat zijn jouw kwaliteiten en hoe breng jij deze naar buiten? Jezelf als ‘merk’ zien en neerzetten tijdens een sollicitatiegesprek is heel nuttig. Het creëert duidelijkheid voor jezelf én voor anderen en laat zien waarin jij onderscheidend bent. Niet vanuit borstklopperij maar wel vanuit zelfvertrouwen en vanuit jouw toegevoegde waarde!

FOR WHOM
De workshop is gericht op IT Rockstars die zichzelf nóg krachtiger willen presenteren tijdens een sollicitatiegesprek. Deze workshop is bij uitstek geschikt voor onze Rockstars die ‘in between projects’ zitten of als je graag fysiek deze workshop volgt om je skills te boosten.

WHAT TO EXPECT?
Tijdens een interactieve powersessie in een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers ga je aan de slag met het onderzoeken van ‘jouw merk’ waarmee je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Daarnaast word je meegenomen in de wereld van de selecteur, bereiden we je voor op lastige interviewvragen en ga je aan de slag met sollicitatiegesprekken. Na afloop van deze powersessie ga je met meer zelfvertrouwen het (online) sollicitatiegesprek in te gaan en presenteer je jezelf nog krachtiger.

PROGRAM DETAILS
Het programma bestaat vindt plaats op HQ van 14.00 – 17.00 uur. Voor de workshop is er een voorbereidende opdracht met een tijdsindicatie van ongeveer +/ – 2 uur.

DE TRAINERS
Eline Post en Anne van Doormalen, alias De Huiscoaches van Team Rockstars IT zijn van beroep trainer en coach en storten zich al jaren met liefde op persoonlijke & professionele ontwikkeling. Ze bieden coachtrajecten en trainingen aan waarbij de focus ligt op zelfinzicht & groei en geven hieraan altijd hun eigen twist. Serieus, verdiepend en ook met humor en een fleugje zelfspot.

COSTS
De kosten voor de workshop neemt Team Rockstars voor haar rekening. Deze workshop heeft een waarde van circa 200 euro per Rockstar.

REVIEWS
“De Personal Branding workshop maakte voor mij weer even opnieuw duidelijk waar ik tegenaan loop bij het solliciteren. Met wat hulp heb ik weer goed naar mezelf kunnen kijken, en dit kunnen gebruiken om mezelf te profileren bij een gesprek. Doordat we in de workshop met acteurs hebben gewerkt kon ik dit direct toepassen en oog in oog staan met het type werkgever die voor mij het meest uitdagend is. Deze workshop is ideaal wanneer je weer moet gaan solliciteren na een lange tijd, of wanneer je überhaupt er even bij stil wilt staan hoe jij je wilt profileren als professional.” By Richard van Zandwijk

“De personal branding workshopt heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven in het op een positieve manier kunnen overbrengen van wat mijn vaardigheden als developer zijn en wat voor persoon ik ben. Vaak heb ik het idee dat het duidelijk maken van wat mijn vaardigheden als developer zijn en hoe ik in een team functioneer niet zo soepel verloopt als zou kunnen. Aan iedereen die dat ook heeft zou ik de workshop aanbevelen.” By Yorick Bolster

Locatie