MICROSOFT TRIBE: AZ-204 Azure Developer Associate

HQ
14 november, 13:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

FOR WHOM?
Je hebt kennis van Azure (op Fundamentals niveau, denk aan AZ-900) en ervaring met alle onderdelen van softwareontwikkeling. Je kunt in ten minste één Azure-supported programmeertaal ontwikkelen. Daarnaast ben je geïnteresseerd in het behalen van de Microsoft Azure Developer Associate certificering.

WHAT TO EXPECT?
De training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. Je krijgt inzicht in geavanceerde mogelijkheden van Azure Cloud en ontwikkelt nieuwe vaardigheden, zoals het integreren van derde partijen en het optimaliseren van web apps en mobile apps. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Denk aan o.a. de volgende onderwerpen op inhoud:
– Creating Azure App Service Web App
– Azure App Service core concepts
– Configuring and Monitoring App Service apps
– Implement Azure functions
– Developing Azure Functions

Er is ook aandacht voor specifieke leerdoelen vanuit de deelnemers tijdens de training. Je sluit de training af met het examen Developing Solutions for Microsoft Azure (AZ-204).

PROGRAM DETAILS
De training duurt in totaal 5 dagen, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers kunnen dit gehele dagen zijn, maar ook opgesplitst worden in 10 dagdelen. De training kan zowel fysiek als online plaatsvinden met een groep van +/- 10 deelnemers. De kosten van het programma zijn afhankelijk van de specifieke wensen van de deelnemers en worden nader bepaald.

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten en het instapniveau

Chief Rockademy