JAVA TRIBE: Spring

30 november, 13:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

FOR WHOM?
Voor alle Javanen die graag hun Spring certificering: VMWare willen behalen en wat tijd willen pakken voor de basis en een stuk theorie van Spring. Deze training is geschikt voor alle Javanen die minimaal 1 jaar ervaring hebben met Java coderen.

WHAT TO EXPECT?
Zelfs als je al met Spring werkt, kan het erg fijn zijn om eens even wat tijd te pakken voor de basis en een stuk theorie van Spring. Deze training zorgt dat je klaar bent voor je Spring certificering: VMWare Certified Spring Professional 2021. In de training gaan we het hebben over configuration, AOP, component scanning, data access, transactions, REST, Spring Security, auto-configuration, Actuator en Spring Boot testing. Ook kijken we in de laatste sessie naar wat je van het examen kan verwachten. Zo kun je na deze training het examen afleggen en jezelf met trots VMWare Certified Spring Professional noemen.

PROGRAM DETAILS
De training bestaat uit 5 dagdelen, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers kan dit bijvoorbeeld een middag- of avonddeel zijn. Je krijgt 1 dagdeel training per week (5 weken in totaal) en deze training kan zowel fysiek als online plaatsvinden met een groep van +/- 8 deelnemers. De kosten van het programma worden nader bepaald.

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten en het instapniveau

Chief Rockademy