JAVA TRIBE: OCP 11

30 november, 18:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

FOR WHOM?
Voor alle Javanen die graag hun OCP11 examen willen behalen en met de meest uiteenlopende Java onderwerpen aan de slag willen gaan. Deze training is geschikt voor alle Javanen die minimaal 1 jaar ervaring hebben met Java coderen. Mocht je een senior C# Developer zijn dan kun je ook deelnemen aan deze training.

WHAT TO EXPECT?
Deze training stoomt je helemaal klaar voor het OCP11 examen en ondertussen ga je heel veel plezier beleven met de meest uiteenlopende Java onderwerpen. Alle onderwerpen waar Oracle om vraagt komen langs. Dit gaat om heel veel onderwerpen die je wellicht niet in je dagelijkse werkzaamheden langs ziet komen. Dat wil niet zeggen dat ze niet nuttig zijn!

Door goed beeld te krijgen over hoe het allemaal werkt kun je beter begrijpen wat er onder water gebeurt en waarom je bepaalde keuzes in je code beter wel of beter niet kunt maken. Van concurrency tot modular programming en secure coding Java SE stijl, het komt allemaal langs! In de laatste sessies ga je aan de slag met oefenexamens. Zelfs als je nu nog niet heel erg stevig bent met Java kun je na een aantal weken vertrouwen (en zin!) hebben om je OCP11 examen te gaan behalen.

PROGRAM DETAILS
De training bestaat uit 17 dagdelen, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers kan dit bijvoorbeeld een middag- of avonddeel zijn. Je hebt 1 dagdeel training per week (in totaal 17 weken) en daarnaast vraag het +/- 2 uur voorbereiding per dagdeel. De training kan zowel fysiek als online plaatsvinden en wordt gevolgd in een groep met +/- 8 deelnemers. Voormalig Rockstar Maaike van Putten is de trainster en de kosten van het programma worden nader bepaald.

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten en het instapniveau

Chief Rockademy