Frontrunners Program (RS + HQ)

03 januari, 09:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHO?
Het Frontrunners Program is gemaakt voor alle collega’s (RS & HQ) die graag voorop willen lopen, zichzelf willen verbreden in hun rol en een extra kans willen grijpen om mee te kunnen denken in beleidsvraagstukken.

WHAT TO EXPECT?
Je maakt onderdeel uit van een groep van 10 Frontrunners waarmee je een geheel jaar gezamenlijk aan de slag gaat met het behandelen van organisatievraagstukken die jullie ontvangen vanuit het MT. Hierbij kun je denken aan zaken die betrekking hebben op intern beleid, marktonderzoeken, medewerkers tevredenheid, management vraagstukken etc. Elke 4 maanden krijgen jullie een vraagstuk met een nieuw thema waarmee jullie aan de slag gaan, hierbij staat ook een boek centraal. Aan het einde van deze periode geven jullie een advies-presentatie aan het MT over jullie bevindingen. Dit alles doe je in samenwerking met Rockstar- en HQ-collega’s. In groepsverband hebben jullie om de +/- 6 weken een intervisiesessie met onze huiscoaches Anne van Doormalen en Eline Post.

Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en de verbreding die je wilt bereiken. Je krijgt een buddy toegewezen vanuit het MT die je hierbij kan ondersteunen gedurende het jaar. Er zal ook vakinhoudelijke ondersteuning (denk bv. aan een module Finance) aangeboden worden.

PROGRAM DETAILS
De training duurt een geheel jaar die bestaat uit 3 blokken van 4 maanden, waarbij in elk blok een ander thema centraal staat. De groep deelnemers bestaat uit +/- 10 personen, zowel HQ-medewerkers als Rockstars kunnen zich opgeven voor dit programma. De kosten voor het gehele programma neemt Team Rockstars IT voor haar rekening.

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je (Talent) Manager gevraagd

Locatie

Chief Rockademy