FRONT-END & MOBILE TRIBE: React

30 januari, 13:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
De React Fundamentals training is bedoeld voor Rockstars die met deze library aan de slag willen en over een gedegen basiskennis van JavaScript beschikken. Aanvullend is kennis van HTML en CSS noodzakelijk. Ook ontwikkelaars die een achtergrond hebben in Java of C# kunnen meestal snel met React overweg. Het belangrijkste is echter dat jouw JavaScript-kennis op peil is, inclusief de nieuwe ES6-uitbreidingen, want dit is de taal waarin uiteindelijk wordt geprogrammeerd.

WHAT TO EXPECT?
React is waarschijnlijk de populairste front-end bibliotheek voor het maken van webapplicaties. Oorspronkelijk komt React uit de stal van Facebook, maar in 2013 is de bibliotheek als open source beschikbaar gesteld. Iedereen kan met de broncode aan de slag. React wordt onder meer gebruikt door Instagram, Airbnb, Uber, Netflix, Slack en talloze andere bedrijven en organisaties. In deze training ‘React Fundamentals’ leer je de basisbeginselen van React-applicaties en ga je in op de structuur en architectuur van React-projecten. Er wordt aandacht besteed aan de achterliggende ideeën en concepten van React.

Vervolgens ga je met code aan de slag. Je leert van alles over componenten, de JSX-syntaxis en werken met props, state en events. Ook meer gevorderde onderwerpen als het communiceren met externe API’s, het werken met React Router en de nieuwe toevoeging React Hooks worden besproken. Aan het einde van de training kun je zelfstandig React-applicaties maken en onderhouden, of aan de slag met applicaties die door anderen zijn ontwikkeld.

PROGRAM DETAILS
De training duurt in totaal 3 dagen, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers kunnen dit gehele dagen zijn, maar ook opgesplitst worden in 6 dagdelen. De training kan zowel fysiek als online plaatsvinden met een groep van +/- 12 deelnemers. De kosten van het programma zijn afhankelijk van de specifieke wensen van de deelnemers en worden nader bepaald.

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten en het instapniveau

Chief Rockademy