FRONT-END & MOBILE TRIBE: Angular

31 december, 13:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

FOR WHOM?
Deze training is bedoeld voor (senior) developers die Angular-ervaring hebben en hun kennis van dit framework diepgaand willen uitbreiden. Goede kennis van HTML, CSS en JavaScript is hierbij vanzelfsprekend. Er wordt vanuit gegaan dat je de basisbeginselen van Angular beheerst, deze worden in de training niet besproken.

WHAT TO EXPECT?
Angular is een populair front-end framework voor webapplicaties. Veel bedrijven en organisaties beschikken inmiddels over basiskennis van Angular. De eerste applicaties zijn geschreven en uitgerold, toch is er meer uit Angular te halen. Deze training vult het gat dat ontstaat wanneer Angular-applicaties groeien en/of delen van de app herbruikbaar moeten zijn in andere omgevingen. Onder meer komen feature modules en lazy loading, design patterns als Smart components en View components en state management in enterprise applicaties met @ngrx/store aan bod.

De inhoud van de training wordt telkens bijgewerkt n.a.v. de laatste stand van zaken.

PROGRAM DETAILS
De training duurt in totaal 2 dagen, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers kunnen dit gehele dagen zijn, maar ook opgesplitst worden in 4 dagdelen. De training kan zowel fysiek als online plaatsvinden met een groep van +/- 12 deelnemers. De kosten van het programma zijn afhankelijk van de specifieke wensen van de deelnemers en worden nader bepaald.

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten en het instapniveau

Chief Rockademy