Coaching

28 juli, 09:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Coaching is voor iedereen die persoonlijke ontwikkeling belangrijk vindt. Coaching kan heel effectief zijn als je ergens een probleem ervaart in je leven, maar ook als je gefocust bent op ontwikkeling van je talenten of als je graag jezelf beter leert kennen. Coaching richt zich verschillende niveaus van ontwikkeling; o.a. vaardigheden/gedrag, overtuigingen/gevoel, zingeving/identiteit.

WHAT TO EXPECT?
Ieder coachtraject start met een intake gesprek. In dit gesprek bepaal je samen met de coach de focus voor de coaching en bespreek je wensen of verwachtingen over en weer. Naderhand stelt de coach een coachplan op en dit is het uitgangspunt voor de rest van het traject. Gedurende de coaching staat continue jouw leervraag centraal en daagt de coach jou uit d.m.v. (soms lastige) vragen, oefeningen en/of interventies. Je merkt dat je stappen zet omdat je bewust bezig bent met waar je in wil groeien en omdat de coaching een stok achter de deur is om te oefenen met nieuw gedrag of nieuwe gedachtes.

PROGRAM DETAILS
Het programma bestaat gemiddeld uit 4-6 coachgesprekken verspreid over circa 4-6 maanden. Het exacte aantal coachgesprekken wordt aan de hand van het intake gesprek bepaald en hangt o.a. van de ontwikkelvraag. Anne, Eline & Kirsten zijn onze huiscoaches, allemaal gecertificeerde coaches. Je kunt je persoonlijke voorkeur aangeven.

COSTS
De kosten voor het gehele traject neemt Team Rockstars voor haar rekening. Een gemiddeld coachtraject heeft de waarde van circa EUR 750,-. Een coachgesprek van een uur kost EUR 150,-

Anne van Doormalen