CLOUD & DEVOPS TRIBE: Kubernetes

26 juli, 13:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Deze training is geschikt voor Developers die graag met Kubernetes willen leren werken en het CKAD examen willen behalen. Er is geen voorkennis van Kubernetes vereist voor deelname aan deze training.

WHAT TO EXPECT?
Je kunt eigenlijk geen opdrachtbeschrijving meer lezen of het gaat wel over cloud en containerization. Maar misschien heb je nog wel niet de kans gehad om met Kubernetes te werken? In deze training gaan we uit van 0 kennis van Kubernetes en bouwen we op naar het niveau van CKAD. Dit doen we in 5 dagdelen. We gaan uit van 0 kennis van Kubernetes en Linux. Alle onderwerpen die op dat moment gevraagd worden voor het CKAD examen komen aan bod. Heb je al wel enige kennis maar wil je klaar gestoomd worden voor het examen? Ook dan kun je zeker mee doen, na 5 sessies ben je er klaar voor!

PROGRAM DETAILS
De training bestaat uit 5 dagdelen, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers kan dit bijvoorbeeld een middag- of avonddeel zijn. Je krijgt 1 dagdeel training per week (5 weken in totaal) en deze training kan zowel fysiek als online plaatsvinden met een groep van +/- 8 deelnemers. Voormalig Rockstar Maaike van Putten is de trainster en de kosten van het programma worden nader bepaald.

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten en het instapniveau

Chief Rockademy

Vergelijkbare courses

22 juni, 13:00

OFFLINE (fysiek) Personal Branding & Solliciteren (RS) – 22 juni

8 Spots
23 juni, 15:00

HQ ONLY – Cloud Native Development Teams training

8 Spots
24 juni, 18:00

ONLINE Personal Branding & Solliciteren Boost (RS) – 24 juni

3 Spots