CLOUD & DEVOPS TRIBE: Kubernetes

30 juni, 13:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Deze training is geschikt voor Developers die graag met Kubernetes willen leren werken en het CKAD examen willen behalen. Er is geen voorkennis van Kubernetes vereist voor deelname aan deze training.

WHAT TO EXPECT?
Je kunt eigenlijk geen opdrachtbeschrijving meer lezen of het gaat wel over cloud en containerization. Maar misschien heb je nog wel niet de kans gehad om met Kubernetes te werken? In deze training gaan we uit van 0 kennis van Kubernetes en bouwen we op naar het niveau van CKAD. Dit doen we in 5 dagdelen. We gaan uit van 0 kennis van Kubernetes en Linux. Alle onderwerpen die op dat moment gevraagd worden voor het CKAD examen komen aan bod. Heb je al wel enige kennis maar wil je klaar gestoomd worden voor het examen? Ook dan kun je zeker mee doen, na 5 sessies ben je er klaar voor!

PROGRAM DETAILS
De training bestaat uit 5 middagdelen, van maandag 18 oktober tot en met  maandag 15 november elke week 1 sessie.  De training zal fysiek plaatsvinden op HQ in den Bosch of een trainingslocatie in Utrecht (n.t.b.) met een groep van +/- 8 deelnemers. Voormalig Rockstar Maaike van Putten is de trainster en de kosten van het programma kunnen variëren tussen de €600 – €800 p.p. afhankelijk van het aantal deelnemers, daarnaast komt er per persoon nog een bedrag van €400,- bij voor het systeemgebruik en de examen-voucher (incl. gratis retake).

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten en het instapniveau

Chief Rockademy

Vergelijkbare courses

12 september, 10:00

Master Your Impact RS – november

32 Spots
30 september, 17:30

Presenting like a Rockstar (RS)

16 Spots
30 september, 13:00

JAVA TRIBE: Spring

13 Spots