CLOUD & DEVOPS TRIBE: AWS DevOps Engineer – Professional

30 juni, 09:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

*Startdatum is een inschatting*

FOR WHOM?
Deze training is geschikt voor Software Developers die geïnteresseerd zijn in het behalen van hun AWS DevOps Engineer (Professional) certificering. Voor het volgen van deze training is het handig als praktische kennis van een of meer programmeertalen op hoog niveau hebt (C#, Java, PHP, Ruby, Python, enz.). Verder is gemiddelde kennis van Linux of Windows systemen gemakkelijk en werkervaring met AWS in het gebruik van zowel de AWS management Console als de AWS Command Line Interface (AWS CLI).

WHAT TO EXPECT?
In deze training zal o.a. de volgende topics aan bod:

  • Gebruik de belangrijkste concepten en praktijken achter de DevOps-methodiek.
  • Ontwerp en implementeer een infrastructuur op AWS dat een of meer DevOps development projecten ondersteunt.
  • Gebruik AWS CloudFormation en AWS OpsWorks om de infrastructuur te implementeren zodat ontwikkeling, test en productie mogelijk is.
  • Installeer Git op AWS en begrijp de mogelijkheden voor het continue integreren in een AWS omgeving.
  • Gebruik de kern principes van continue integratie en continue implementatie
  • Implementeer verschillende veelvoorkomende continue gebruiksscenario’s voor implementatie met behulp van AWS technologieën, inclusief blauw/groep implementatie en A/B testing.
  • Maak een onderscheid tussen de reeks toepassingen implementatie technologieën die beschikbaar zijn op AWS (inclusief AWS CodeDeploy, AWS OpsWorks, AWS Elastic Beanstalk en Amazon EC2 Container Service) en beslis welke technologie het beste past bij een bepaald scenario.
  • Verfijn de applicaties op AWS voor een hoge performance en gebruik AWS tools en technologieën om de applicaties en omgeving te monitoren voor potentiële problemen.

PROGRAM DETAILS
De training moet minimaal 6 deelnemers hebben om door te kunnen gaan. De kosten van het programma zullen uitkomen rond de €900,- p.p. met een minimaal aantal van 6 deelnemers (bij meer deelnemers wordt het goedkoper ;)). Het maximale aantal deelnemers is 12.

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten en het instapniveau

Chief Rockademy