Azure Fundamentals workshop online

08 april, 08:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Altijd al aan de slag willen gaan met Azure, of willen weten waar de hype nou eigenlijk om gaat? Sluit aan bij deze introductie workshop voor Azure Fundamentals gegeven door onze enige echte Azure Solutions Architect Marco Vervoort!

WHAT TO EXPECT?
Na het volgen van de online workshop vraagt het nog enkele uurtjes zelfstudie om de gaten te vullen, een Microsoft examen om je kennis te toetsen en dan heb je “Microsoft Certified Azure Fundamentals” behaald!

Laten we eerlijk zijn, dit is nog niet voldoende om een solution te bouwen in Azure. Maar het helpt zeker bij de koudwatervrees van cloud computing. Na deze workshop kun je met vertrouwen enkele developer taken uitvoeren zoals een web-app deployen naar Azure en een SQL database aanmaken. Maar je weet ook wat de mogelijkheden zijn met compute, storage, databases en networking. Maar nog belangrijker, je kunt jouw CEO/CIO vertellen waarom ze naar de cloud moeten migreren, wat het grofweg gaat kosten en wat de mogelijkheden zijn.

PROGRAM DETAILS
De workshop zal online plaatsvinden via Microsoft Teams en bestaat uit twee dagdelen op donderdag 8 april en vrijdag 9 april van 8.30 – 12.00 uur. De eigen bijdrage voor de workshop hangt af van de groepsgrootte, maar ligt meestal tussen de €80 – €90 euro p.p. die ingehouden zal worden van je bonus.

Chief Rockademy