AWS Solution Architect – Associate (online)

16 januari, 06:50
Nog plaatsen over

Omschrijving

We zien de AWS markt groeien en daardoor bij veel opdrachtgevers ook AWS projecten naar voren komen. Om op deze groeiende vraag in te spelen, en jouw eigen ontwikkeling een extra boost te geven bieden we de mogelijkheid om jezelf aan te melden bij de AWS cursus Solution Architect- Associate. Op deze manier ontwikkel je op een laagdrempelige manier je AWS-kennis en vergroot je ook nog eens je eigen marktwaarde: win-win! Via ‘A Cloud Guru’, een online trainingsplatform, kun je op eigen tempo de training volgen en zullen wij als Rockademy jullie volledig ontzorgen, maar ook de stok achter de deur zijn.

Wie wat waar?
De avonden zullen plaatsvinden op HQ Den Bosch vanaf half januari.

De totale studieduur van deze training bedraagt in totaal 45 uur. Verwachting is dat je midden april klaar gestroomd bent voor het examen. Het examen, Solution Architect SSA-C02, is los te boeken via AWS.

Wat kost het?
De cursus, te boeken bij ‘A Cloud Guru’ kost $47,- per maand. We raden je aan om personal Plus aan te schaffen, daar zitten de hands-on (guided) labs en de sandbox omgevingen in. Je kan dan experimenteren en oefenen zonder dat hier extra AWS kosten gemaakt worden.

Het examen bedraagt ongeveer €150,-

Kortom, wil jij je eigen ontwikkeling een extra boost geven, je certificaat Solution Architect- Associate halen en samen met andere Rockstars wekelijks bij elkaar komt om over Solution Architect te sparren?!

Meld je dan snel aan!

Reacties