AWS Cloud Practitioner – 28 november @HQ

28 november, 17:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

We zien de AWS markt groeien en daardoor bij veel opdrachtgevers ook AWS projecten naar voren komen. Om op deze groeiende vraag in te spelen, en jouw eigen ontwikkeling een extra boost te geven bieden we de mogelijkheid om jezelf aan te melden bij de AWS cursus Cloud practitioner. Op deze manier ontwikkel je op een laagdrempelige manier je AWS-kennis en vergroot je ook nog eens je eigen marktwaarde: win-win! Via ‘A Cloud Guru’, een online trainingsplatform, kun je op eigen tempo de training volgen en zullen wij als Rockademy jullie volledig ontzorgen, maar ook de stok achter de deur zijn.

Wie wat waar?
De avonden zullen plaatsvinden op HQ Den Bosch.

  • Maandag avond 28 november
  • Maandag avond 5 december
  • Maandag avond 12 december
  • Maandag avond 19 december
  • Maandag avond 9 januari

De totale studieduur van deze training bedraagt in totaal 10 uur. Verwachting is dat je begin januari 2023 klaar gestroomd bent voor het examen. Het examen, Cloud practitioner CLF-C01, is los te boeken via AWS.

Wat kost het?
De cursus, te boeken bij ‘A Cloud Guru’ kost $47,- per maand. We raden je aan om personal Plus aan te schaffen, daar zitten de hands-on (guided) labs en de sandbox omgevingen in. Je kan dan experimenteren en oefenen zonder dat hier extra AWS kosten gemaakt worden.

Het examen bedraagt ongeveer €100,-

Kortom, wil jij je eigen ontwikkeling een extra boost geven, je certificaat Cloud practitioner halen en samen met andere Rockstars wekelijks bij elkaar komt om over Cloud practitioner te sparren?!

Meld je dan snel aan!

Reacties