AWS AI/ML with sports data workshop 28 september

28 september, 17:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Kijk je graag sport? Formule 1 of de Bundesliga? Tijdens wedstrijden wordt data gedeeld om jou als kijker meer inzichten te geven. Weleens afgevraagd hoe deze data geanalyseerd en met je gedeeld worden? Dit gebeurd aan de hand van Machine Learning modellen van AWS.

Volgens cijfers uit het Gartner report 2020 ”Magic Quadrant for Cloud AI Developer services” blijkt dat Developers teams in 2019 voor minder dan 2% gebruik maakte van Automated Machine learning Services om modellen te bouwen. In 2023 is de verwachting dat 40% van de Developers teams hiervan gebruik zal maken. De developers kunnen AI modellen gebruiken aan de hand van API’s. Voor taal, visuele en/of andere geautomatiseerde machine learning.

WHAT TO EXPECT?

  • Luuk Figdor zal spreken over hoe de Bundesliga, samen met AWS, een nieuwe voetbal ervaring levert aan de 500 miljoen voetbalfans en 70 media partners op basis van real-time statistieken gedreven door Machine Learning. Ook zal er inzicht gegeven worden in de architectuur van de Bundesliga Match facts en de voordelen van AWS.
  • Introductie AI/ML AWS: Wat zijn de verschillende mogelijkheden met AWS voor AI, zowel de verschillende niveaus als de services.
  • Hoe kunnen jullie deze AWS services als developers gebruiken?
  • Hands-on workshop: Ervaar zelf hoe je met Amazon Textract, Comprehend en Elasticsearch Service gescande document kunt uitlezen, inzichten, verbanden en indexering kunt bewerkstelligen.

PROGRAM DETAILS
Om zelf de voordelen te ervaren en kennis op te doen van Artificial Intelligence komt Amazon Web Services(AWS) een workshop organiseren op woensdag 28 september van 17.00 – 21.00 uur via Microsoft Teams. Er is een pauze gepland tijdens de workshop waarbij je de gelegenheid hebt om te dineren. Er zijn verder geen kosten verbonden aan deze workshop!

Wil een van je collega developers bij de klant ook graag aansluiten? Dat kan! Stuur hierover een mailtje naar rockademy@teamrockstars.nl of een privé berichtje via Teams naar Nieke Naalden.

Chief Rockademy