AUTOMATED TEST TRIBE: Specification by Example by Gojko Adzic

30 juni, 13:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
De training, ook wel workshop genoemd, is perfect voor Delivery Team-leden, zoals programmeurs, testers, business analisten en product owners die in iteratieve levering werken met Scrum of Kanban. Eerdere ervaring met deze processen van software leveren is nuttig, maar niet vereist.

WHAT TO EXPECT?
Gojko Adzic baseerde deze training op twee van zijn boeken: ‘Specification by Example’ en ‘Bridging the Communication Gap’. Door middel van gefaciliteerde oefeningen en discussies wordt er geleerd hoe je SBE kunt uitbreiden en een enkele bron van waarheid kunt creëren voor testen en ontwikkelen. Ook leer je hoe je functionele gaten en inconsistenties in specificaties en tests kunt vermijden en je eigen SBE-workshop kunt runnen om samenwerking te vergemakkelijken. Er worden best practices besproken voor het ontwerpen van specificaties met voorbeelden en acceptatietests voor Agile-Teams. Je creëert een levend documentatiesysteem om verandering in mogelijk te maken en het proces op lange termijn te verbeteren. Tot slot wordt er bekeken hoe andere teams, groot en klein, SBE toepassen. Het is een efficiënte en praktische training, geen dogmatisme of filosofie, gebouwd op praktijkvoorbeelden met nuttige praktijkoefeningen.

PROGRAM DETAILS
De training duurt +/- 2 volledige dagen, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers kunnen dit gehele dagen zijn, maar ook opgesplitst worden in 5 dagdelen. De training kan zowel fysiek als online plaatsvinden met een groep van +/- 10 deelnemers. De kosten van het programma zijn afhankelijk van de specifieke wensen van de deelnemers en worden nader bepaald.

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

Let op: bij aanmelding voor deze training wordt er goedkeuring aan je Talent Manager gevraagd vanwege de bijkomende kosten en het instapniveau

Chief Rockademy