Utrecht Christmas Celebration

Chapter Utrecht '19
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hallo Chapter Utrecht!

Trek jullie nette kleding, pak, gala-/cocktailjurk en glitterkleding maar uit de kast, want de dresscode is geheel afgestemd op de locatie en het programma en dat betekent kerst chique!

We kunnen nog niet te veel verklappen over het programma en de locatie, maar het wordt een culinaire en spectaculaire avond die je absoluut niet wilt missen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en ook met het OV is de locatie uitstekend te bereiken.

Wat kunnen we wel nu al vertellen:

Ongeveer twee tot anderhalve week voor het event, ontvangt iedereen die telefonisch aan heeft gegeven aanwezig te zijn, een uitnodiging per mail met alle nodige informatie en de locatie gegevens. Omdat alle aanwezigen al bekend zijn bij ons en iedereen een fysieke uitnodiging krijgt, is aanmelden via Team-up IT niet nodig.

DIEETWENSEN: Van de meeste van jullie zijn allergieën en dieetwensen bekend als jullie deze ooit aan Stefanie Terkers hebben doorgegeven. Heb je dit nog niet eerder opgegeven, of twijfel je of de organisatie op de hoogte is van jouw allergie, laat dit dan a.s.a.p. aan Stefanie weten, zodat we dit kunnen registreren en er niks mis gaat op de avond zelf.

EINDTIJD: Tot 23:00 uur is het niet mogelijk om het event te verlaten vanwege het programma.

BEGINTIJD: Omdat het programma aan strakke tijdlijnen verbonden is en direct om 17:30 start is het belangrijk dat IEDEREEN op tijd is. Vandaar dat we de agenda al vanaf 16:30 voor jullie blokkeren (heb je meer tijd nodig, blokkeer dan zelf alvast je agenda voor reistijd en houd rekening met files). Heb je nog een call aan het eind van de middag, doe deze dan vanuit de auto op de parkeerplaats of geef even aan dat je nog even je laptop moet inpluggen (kan tussen 15:00 en 17:30) op de locatie als het echt niet anders kan. We hebben deze mogelijkheid, maar het is niet heel wenselijk vanwege de voorbereidingen die in dit zelfde tijdblok plaatsvinden.

ALCOHOL: Als je geen alcohol drinkt, dit graag a.s.a.p. melden aan Stefanie Terkers zodat we hier rekening mee kunnen houden met het welkomstdrankje.

AFWEZIGHEID: Kun je om wat voor reden dan ook toch niet komen, of ben je van plan na de chaptermeeting te vertrekken, meldt dit dan zodra dit bekend is bij de organisatie. We mogen tot 29 november nog wijzigingen in het aantal aanbrengen.

Het programma:

17:30 – 18:00 uur Feestelijk ontvangst
18:00 – 19:00 uur Chaptermeeting
19:00 – 23:00 uur Diner & Programma
23:00 – 00:00 uur Naborrelen

Vragen die niet te maken hebben met het programma en de locatie? We gaan speciaal voor dit event en vragen over het event een appgroep aanmaken in onze Chapterlead community op Whatsapp! Dit zal uiterlijk 17 november gebeuren.

We hebben er onwijs veel zin in! Tot 8 december!

Feestelijke groeten,
Gerald, Joris, Stefanie

Reacties

Vergelijkbare events

14 juli, 12:00

Chapter BBQ ’24

Chapter Eindhoven '22
32 Spots
16 juli, 17:00

Chapter Data (Digital) Game Night!

Chapter Data
24 Spots
17 juli, 17:30

ReBuild event – Fysiek

Tribe Microsoft
18 Spots