Special Workdays @ Mr.Green Klarenbeek

Chapter Arnhem '19, Chapter Deventer '22, Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
29 februari, 07:30 - 17:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Beste Toppers,

Groot nieuws! We hebben het voor elkaar om 1 keer per kwartaal, op een andere dag dan vrijdag, gezamenlijk te kunnen werken in de meest chique boutique office van Klarenbeek.

Maar wees gerust, de vrijdagen blijven gewoon bestaan. Deze extra mogelijkheid geeft nu iedereen de kans om hier te werken, zelfs als je andere verplichtingen hebt op vrijdag. Ieder kwartaal willen we ook van dag wisselen.

Onze allereerste bijeenkomst staat gepland op donderdag 29 februari. Vanaf 7:30 uur zijn jullie van harte welkom in de Pentagon ruimte*. Neem plaats achter een van de grote curved monitoren en maak gebruik van alle voorzieningen die Mr.Green heeft. Werk aan je eigen project en pak koffie/thee wanneer je wil. De lunch, fris en sweets zijn ook gratis – zolang je het maar even opschrijft. Maak het vooral gezellig en have a break met elkaar.

Na de lunch hebben we een speciale traktatie voor jullie in petto. Ron Veen, onze exclusieve gast, zal een boeiende Tech Talk verzorgen die ook online te volgen is (onderwerp volgt). En alsof dat nog niet genoeg is, zal hij na vier uur, tijdens onze gezellige borrel, zijn boek aan ons presenteren.

Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig werken op een andere dag dan vrijdag. Voor de leden van Mr.Green is aanschuiven geen probleem. Ben je geen lid? Geen zorgen, wij regelen een dagpas voor je.

Mis deze unieke kans niet om samen te werken in stijl. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op deze bijzondere dagen!

*- Bij een overweldigende inschrijving zullen we andere ruimtes erbij boeken.

Reacties

Locatie

Vergelijkbare events

22 juni, 12:00
0 Spots
23 juni, 14:00

23 juni | (Family) Event Amsterdam ’19 & ’22

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
0 Spots
25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
17 Spots