Moederdag ALERT! Moeders, bakken maarrrrr!

06 mei, 17:00 - 18:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Update 3 mei: Let op! de pakketten voor Moederdag zijn verstuurd. Natuurlijk kan je je nog inschrijven, maar helaas is de deadline (vrijdag 30 april) voor het ontvangen van het pakket verstreken. 

Ahh moeders (in elke vorm; moeder, schoonmoeder, moeder van je kids ;-)), we zijn er DOL op! Moederdag zit er weer bijna aan te komen, en in aanloop daar van gaan we op donderdag 6 mei onze mama’s weer eens even lekker in het zonnetje zetten!

Niemand minder dan Heel Holland Bakt Guru, Meester Patissier en altijd goedlachse Robért van Beckhoven zal jullie en jullie moeders namelijk het geheime recept van zijn onvolprezen, wereldberoemde, 20 jaar bestseller taartje gaan geven: zijn “Appelfleurtje”. In een online Masterclass leert hij jou en je moeder de fijne kneepjes van het vak . Maak jij straks even een goede beurt bij Mams!

We starten op donderdag 6 mei om 17.00 uur met een livestream via Teams. De belangrijkste ingrediënten en gear die je nodig hebt voor dit heerlijke recept krijg je opgestuurd (in tweevoud ;-). Alleen de verse ingrediënten (Appels & Boter) haal je zelf nog even in de winkel.

Wil jij je moeder verrassen? Pak de telefoon, nodig haar uit voor 6 mei bij je thuis en vergeet jezelf natuurlijk niet hier even aan te melden!

Moeders, bakken maarrrr!

Reacties

Event Manager Team Rockstars IT

Vergelijkbare events

01 februari, 12:00

Agile Tribe presents: Reading Rockstars – Team Topologies

Tribe Agile, Tribes
49 Spots
02 februari, 17:00

The West Borrel

Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
16 Spots
03 februari, 17:00

Bordspellenavond @ HQ | Den Bosch ’15

Algemeen, Chapter Den Bosch '15
39 Spots