Carrr-istmas! Team Rockstars Christmas Drive-through

18 december, 09:00 - 18:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

✨Merry Carrr-istmas! ✨

Bekijk de teaser van het event hier: https://vimeo.com/653566123/500633c0d7

Stap in de auto met collega, partner en/of kids en tune in op de Royal Carrr-istmas Station! Onderweg naar Paleis Soestdijk genieten jullie – net als vorig jaar – van de zwoele stemmen en lekkere plaatjes van Tijs Luijbregts en Sjoerd Kuijten. Maar bij luisteren blijft het gelukkig niet, want het glazen radiohuis bezoek je dit jaar per auto!

🎄Chapter plein
Nadat je je auto hebt geparkeerd loop je naar de Orangerie van het paleis. Hier vindt je het Chapter Plein: een gezellige, kerstmarkt-achtige setting waar jij en je collega’s/partner worden ontvangen. Met een glühweintje (ook- een virgin voor de bobs) proosten jullie op een prachtig jaar! Kids kunnen hier lekker razen; zij maken een rit in een échte arrenslee of springen op een koninklijk springkussen. Diëten doen we in januari pas weer, want hier snack je een versgebakken oliebolletje of Brabants worstenbroodje.

🎄Drive through
Een unieke ervaring in de voortuin van het paleis. Stap weer in de auto en kies bij de present pickup jouw Rockstar-waardige cadeau van dit jaar. Rijd langs de koek & stropie en vergeet niet je vingers af te likken! Ook rijd je voorbij Tijs & Sjoerd, die de hele dag radio maken vanuit hun glazen huis. Je sluit af bij de flitspaal: geen boete, maar wel een geprinte herinnering. Ennuh.. die kan je ook gelijk downloaden als kerstkaart! Is dat niet mooi meegenomen?!

🎄Tijdsloten
Om binnen de corona maatregelen toch nog iedereen bij elkaar te krijgen, zijn er tijdsloten per chapter ingedeeld. Het is belangrijk dat je op de aangegeven tijden het terrein betreed. Je bent minimaal een uur, niet langer dan twee uur op het terrein. Belangrijk: elke chauffeur moet zich aanmelden via het inschrijfformulier van het chapter waar hij/zij in zit. 

9.30 – 10.15 Central
Inschrijfformulier Central
10.30 – 11.15 West
Inschrijfformulier West
11.30 – 12.15 Upper South 
Inschrijfformulier Upper South
12.30 – 13.15 Lower South 
Inschrijfformulier Lower South
13.30 – 14.15 East
Inschrijfformulier East
14.30 – 15.15 North
Inschrijfformulier North

🎄COVID-maatregelen
Bij entree wordt iedere Corona Check-app gescand en wordt toegang verleend aan iedereen met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of bewijs van een negatieve covid-test.

🎄Vragen
We kunnen al jullie vragen over het kerstfeest het snelst en best beantwoorden via het Events Teams Kanaal. Vergeet daarin ook niet te bekijken of jouw vraag misschien al eerder gesteld & beantwoord is.

🎄Optioneel in te vullen

🎄Na het evenement
Heb je de drive through ontdekt, je cadeau opgehaald en gekletst met je collega’s? Dan raden we je zeker aan de bosrijke omgeving om het Paleis te ontdekken! Hier zullen we in de loop van de week meer tips over sturen.

Reacties

    Is de radio al begonnen????

Santa & his little helpers

Vergelijkbare events

14 juli, 12:00

Chapter BBQ ’24

Chapter Eindhoven '22
32 Spots
16 juli, 17:00

Chapter Data (Digital) Game Night!

Chapter Data
24 Spots
17 juli, 17:30

ReBuild event – Fysiek

Tribe Microsoft
18 Spots