Eerste Rockstars motortocht van 2024: Verken de veluwe en heuvelrug

Algemeen
13 april, 11:00 - 17:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hi motormuizen,

Met het voorjaar op komst en de dagen die weer langer en zonniger worden, is het de perfecte tijd om onze motoren uit de garage te halen. Ik wil daarom graag een motortocht organiseren die ons langs enkele van de mooiste natuurgebieden van Nederland zal leiden: de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Deze route belooft prachtige landschappen en is perfect voor een dag vol avontuur en vrijheid.

Wat moet je weten?

  • Datum: Zaterdag 13 april 2024
  • Verzamelpunt: Nog te bepalen, afhankelijk van wat voor de meeste deelnemers het beste uitkomt. Laat me weten wat jouw voorkeur heeft!
  • Starttijd: We verzamelen om 11:00 uur, zodat we voldoende tijd hebben om te genieten van de route en het gezelschap.
  • Route: Onze tocht zal ons door het groene hart van de Veluwe en over de glooiende heuvels van de Utrechtse Heuvelrug voeren. Bekijk alvast de geplande route via deze link.

We zullen onderweg voldoende stops maken om onze benen te strekken, te genieten van een hapje en een drankje, en natuurlijk om wat mooie foto’s te maken van de omgeving en onze motoren.

Interesse? Laat het me weten! Ik ben benieuwd wie er allemaal zin heeft in dit avontuur. Mocht je nog vragen hebben of suggesties willen doen, voel je vrij om contact met me op te nemen. Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken.

Met enthousiaste groet,

Jay Ligtvoet

Reacties

Vergelijkbare events

18 april, 17:00

Tech radar AI

Tribe Agile, Tribe Architecture, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Data and AI, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft, Tribes
7 Spots
18 april, 08:30

EHV’23 MELTdown!

Chapter Eindhoven ’23
4 Spots
18 april, 19:00

EHV’23 Goes bowling!

Chapter Eindhoven ’23
17 Spots