Control Plane: Global Compute Platform Enabling Multicloud-Native Apps

Tribe Cloud & DevOps
25 mei, 16:30 - 17:30
Nog plaatsen over

Omschrijving

Control Plane is een multi-cloud, multi-regio workload-orkestratieplatform. Het maakt gebruik van de kracht van alle grote clouds en hun geografisch verspreide regio’s om ontwikkelaars een onbreekbare wereldwijde omgeving te bieden voor backend-apps en -services.

Microservices, die draaien op Control Plane, ‘geloven’ dat ze gelijktijdig draaien op AWS, GCP en Azure. Ontwikkelaars hoeven zich niet bezig te houden met inloggegevens of geheimen. De volledige kracht van de native services van de cloudproviders is beschikbaar zonder enige beperking van de minste gemene deler. Vanuit het perspectief van de ontwikkelaar en de lopende workloads is het alsof AWS, Azure en GCP virtueel zijn samengevoegd tot één uber-cloud.

In deze sessie zal de Doron Grinstein, CEO van Control Plan Corporation, een deep dive doen in het platform en demonstreren hoe de orkestratie op AWS, Azure en GCP werkt.

Reacties

Vergelijkbare events

18 mei, 17:30

Bordspellenavond – Chapter West (andere chapters ook welkom)

Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
21 Spots
18 mei, 19:30

Padel After Work | Peakz Beursgebouw Eindhoven

Chapter Amsterdam '22, Chapter Amsterdam ’19, Chapter Arnhem '19, Chapter Den Bosch '15, Chapter Den Haag '22, Chapter Deventer '22, Chapter Eindhoven '22, Chapter Rotterdam '19, Chapter Tilburg '19, Chapter Utrecht '19
3 Spots
18 mei, 08:30

Deventer’22 @ Work | Gold Works Apeldoorn

Chapter Deventer '22
2 Spots