Chaptermeeting Den Haag ’22 – Foodhallen Den Haag

Chapter Den Haag '22
16 juni, 17:00 - 21:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Lieve Chapternezen (Chapter + Hagenezen)

Na lang op de rug van onze grote broers en zussen in Rotterdam mee te liften, is het tijd om op eigen benen te staan. Bedankt voor alle goede zorgen chapter Rotterdam ’19. We gaan ons best doen jullie trots te maken. Hoe gaan we dat doen? Door natuurlijk nog groter, gezelliger, en rockender te worden met chapter Den Haag ’22!

Voor de chaptermeeting Q2 gaan wij op donderdag 16 juni terug naar de Foodhallen in Den Haag. Je bent welkom om binnen te lopen vanaf 17.00u. We verwachten om 18.00u te starten met de meeting.

We gaan de presentatie iets inkorten. Zo kunnen we rond 19.00/ 19.30u starten met eten uitzoeken. Hiervoor krijgen wij weer tegoedkaarten, waarmee je helemaal los kan gaan bij de verschillende standjes. Check https://foodhallen.nl/the-hague/food-and-drinks voor een overzicht van de verschillende keukens.

Weet wel dat we iedereen verwachten aanwezig te zijn op de chapter meeting. De chaptermeeting is dit keer alleen fysiek. Als je er echt niet bij kan zijn, bespreek dit dan met de talentmanager. Hou Whatsapp/ TeamUp IT/ Teams in de gaten voor mogelijke updates.

Tot dan stelletje mooie mensen bij elkaar!

Reacties

Talentmanager

Vergelijkbare events

18 april, 17:00

Tech radar AI

Tribe Agile, Tribe Architecture, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Data and AI, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft, Tribes
7 Spots
18 april, 08:30

EHV’23 MELTdown!

Chapter Eindhoven ’23
4 Spots
18 april, 19:00

EHV’23 Goes bowling!

Chapter Eindhoven ’23
17 Spots