Chapter Utrecht ’19 & ’23 – Chapter Event 2023

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
Nog plaatsen over

Omschrijving

Beste chapterleden,

Wij als chapterleads hebben voor jullie vrijdagavond 30 juni een perfecte mix van een actief en gezellig event bedacht waar we jullie voor uitnodigen. In de bossen bij Lage Vuursche zorgen wij, samen met jullie, voor een programma waarbij partners zijn uitgenodigd!

Aanvullende informatie: Geef extra informatie door via dit formulier: link

Verzorging: De locatie draait op vrijwilligers en ligt midden in de natuur waardoor wij ook jullie vragen je verantwoordelijke te gedragen en begrip te hebben voor aanwijzingen vanuit de locatie.

Samen: Als chapterleads kunnen we niet alles alleen, wij zijn nog aan ‘t inventariseren waar we precies hulp bij nodig hebben (pendel-dienst; zie stukje Openbaar Vervoer), maar in ieder geval bij opruimen, klaarzetten, eten maken, drinken regelen. Hopelijk kunnen we op jullie rekenen zodat we met z’n allen er een mooi evenement neerzetten!

Overnachten: Als voorproefje op het grote Team Rockstars XL event in september, is het hier ook mogelijk om op locatie te overnachten! Dit is op eigen kosten en hiervoor zijn de regels van de locatie van toepassing. Regelen doe je via deze link. Als je hiervan gebruik maakt, meld dit even bij Joris! Bij een groot animo hiervoor gaan we kijken of we (mogelijk voor een kleine vergoeding) iets voor het ontbijt de volgende dag kunnen regelen.

Dieetwensen: Tijdens het event zal er eten geregeld worden, geef het bij ons aan als je niet alles kunt eten!

Parkeren: Het Koos Vorrinkhuis ligt aan ‘t einde van een lange weg Lage Vuursche uit, parkeren kan langs de gehele weg, maar ik raad je aan zo ver mogelijk door te rijden, dat scheelt een eind lopen. Alternatief hieronder:

Openbaar vervoer: Het is vanaf station Hollandse Rading ongeveer 2,5 km (30 minuten) lopen door één van de mooiste stukjes natuur van Nederland. Bij het station is ook ruim voldoende parkeergelegenheid. We hebben geen aparte pendelbus, maar mocht je om redenen vervoer nodig hebben vanaf het station naar de locatie, meldt dit dan tijdig bij Joris dan kunnen we hiervoor vast wel collega Rockstars vinden om ervoor te zorgen dat iedereen erbij kan zijn!

Jullie chapterleads,

Gerald, Izak, Joris, Stefanie

Reacties

Vergelijkbare events

25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
9 Spots
26 juni, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work woensdag 26 juni

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
1 Spots
27 juni, 01:02

European Women in Tech Conference

Algemeen
48 Spots