Chapter Lower South presents: VR experience Breda

Nog plaatsen over

Omschrijving

Zin in een avondje VR met collega’s bij The Park in Breda? Schrijf je dan nu in en wordt na een korte introductie ondergedompeld in de wereld van VR:
The Hallow
Wanneer je een opdracht ontvangt van een mysterieuze magiër begint jullie avontuur. Reis van wereld tot wereld en beleef het bloedstollende avontuur van The Hallow.
Jullie gaan samen op jacht naar angstaanjagende zombies en buitenaardse wezens, samenwerking is vereist om het tot een goed einde te brengen! Wie heeft de meeste zombies geëlimineerd en staat bovenaan op het scorebord?
Informatie
  • We hebben plek voor 12 deelnemers per locatie. We organiseren dit event in Breda en in Eindhoven, dus let op dat je voor de juiste locatie inschrijft. Graag jezelf inschrijven voor zaterdag 19 juni in verband met het vasthouden van de datum bij de twee locaties!
  • Afhankelijk van de groepsgrootte duurt het evenement van 19:00 uur tot 20.00 of  21:00 uur. Tussendoor is er tijd voor een drankje en de wissel van intro of free-roam experience. Diegenen die niet bezig zijn kunnen op een scherm meekijken hoe de rest het er vanaf brengt.
  • De kosten zijn voor eigen rekening: €34,99 exclusief een drankje/hapje.

Reacties

Vergelijkbare events

05 oktober, 19:30

Padel After Work | Peakz Beursgebouw Eindhoven

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22, Chapter Arnhem '19, Chapter Den Bosch '15, Chapter Den Haag '22, Chapter Deventer '22, Chapter Eindhoven '22, Chapter Rotterdam '19, Chapter Tilburg '19, Chapter Utrecht '19
9 Spots
05 oktober, 09:00

Frontmania Conference Trip

Tribe Front-end/Mobile
118 Spots
06 oktober, 17:00

Viva las tribes training – Write the killer cfp or article

Tribe Agile, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft, Tribes
15 Spots