After Lunch Tech Talk | Mark Wiermans | Q&A Strategie

Chapter Arnhem '19, Chapter Deventer '22, Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hi Rockstars,

In Mei hebben we de eerst Tech talks na de lunch gehad en dat is zeer goed bevallen. We gaan de reeks doorzetten en dit kun je nog steeds live bewonderen bij zowel Mr.Green in Klarenbeek als online in Zwolle of Thuis!! Let’s go hybrid meetings!

We hebben zoveel fantastische Rockstars in onze organisatie die op allerlei vlakken kennis hebben en dit graag willen delen. Deze kanjers geven wij graag de ruimte en een podium. Soms zijn dit gelikte kennis sessies, soms een try-out op inhoud of skills of is het een live demo. Iedereen mag doen wat hij of zij wil om in een kleine drie kwartier kennis over te dragen.

Deze vrijdag: Mark Wiermans: Q&A sessie
Tijdens de chaptermeetings hoor en zie je van ons op de sheets altijd welke strategieën en plannen er voor onze organisatie gelden. Nu heb je de mogelijkheid om de ‘story behind’ van Mark zelf te horen en kun je direct een vraag hierover te stellen. Laat jouw geluid horen hoe jij tegen de plannen kijkt of waar jij nog onduidelijkheden over hebt. Iedere vraag of kritische noot over de organisatie mag in deze sessie aan bod komen. Mark hoort heel graag hoe jullie over zaken denken en wat jullie belangrijk vinden.

Who’s next?
Vrijdag 30 Juni: Ron Veen: What’s new with Java 21

Hierna gaan we even een zomerperiode inlassen en komen in september weer met een nieuw programma terug.

Reacties

Locatie

Regio East en Central

Vergelijkbare events

24 april, 09:00

Team Rockstars Presents Tribe Week

Tribe Automated Testing, Tribe Microsoft
6 Spots
25 april, 09:00

Team Rockstars Presents Tribe Week

Tribe Architecture, Tribe Front-end/Mobile
0 Spots
26 april, 09:00

Team Rockstars Presents Tribe Week

Tribe Agile
25 Spots