After Lunch Tech Talk | Ferry Olthuis | 7 Valkuilen bij API bouw

Chapter Arnhem '19, Chapter Deventer '22, Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
Nog plaatsen over

Omschrijving

Hi Rockstars,

In Mei hebben we de eerst Tech talks na de lunch gehad en dat is zeer goed bevallen. We hebben nu zelfs een extra ingelaste Tech Talk en dit kun je nog steeds live bewonderen bij zowel Mr.Green in Klarenbeek als online in Zwolle of Thuis!! Let’s go hybrid meetings!

We hebben zoveel fantastische Rockstars in onze organisatie die op allerlei vlakken kennis hebben en dit graag willen delen. Deze kanjers geven wij graag de ruimte en een podium. Soms zijn dit gelikte kennis sessies, soms een try-out op inhoud of skills of is het een live demo. Iedereen mag doen wat hij of zij wil om in een kleine drie kwartier kennis over te dragen.

Deze vrijdag: Ferry Olthuis: 7 Valkuilen bij API bouw en hoe te voorkomen!
Ferry geeft het volgende aan: In 20-25 minuten beschrijf ik 7 valkuilen die vaak voorkomen tijdens het bouwen van een API. Aan de hand van deze valkuilen presenteer ik een framework hoe je deze ‘fouten’ zo veel mogelijk kan voorkomen. Zowel techniek als werkproces komt aan de orde en hoewel de aangedragen technische oplossingen gericht zijn op .NET zal het grootste deel van wat ik ga vertellen generiek toepasbaar zijn. Na de presentatie is er uitgebreid ruimte voor discussie en kennisdeling.

Who’s next?
Nog een vraagteken, maar de Tech Talks worden in oktober weer opgepakt.
Je hoort er nog wel van. Fijne zomerperiode gewenst.

Reacties

Locatie

Regio East en Central

Vergelijkbare events

18 april, 17:00

Tech radar AI

Tribe Agile, Tribe Architecture, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Data and AI, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft, Tribes
7 Spots
18 april, 08:30

EHV’23 MELTdown!

Chapter Eindhoven ’23
4 Spots
18 april, 19:00

EHV’23 Goes bowling!

Chapter Eindhoven ’23
17 Spots