Rotterdam@Work – The Social Hub

Beste Chapter Rotterdam!🤘

Woensdag 21 juni organiseren we weer een samenwerkdag bij The Social Hub (TSH). Hier hebben we de ‘Libary’ geresevereerd, een heerlijk grote ruimte en dus genoeg plek voor iedereen! Wij zorgen voor koffie, fris, lunch en versnaperingen! Maar ook bij de kantine kun je terecht voor de lekkere trek. Het programma is dagvullend maar je bepaalt altijd zelf vanaf hoe laat je aan en/of afhaakt. Het zal er als volgt uit zien:

8:00 – 12:00 Werken voor de klant
12:00 – 13:00 Lunch!
13:00 – 17:00 Werken voor de klant.
17:00 – 17:30  Borrelen
17:30 – 18:00 Pizza
18:00 – 19:00 Pubquizz!

Wil je graag een pizaatje meepakken maar heb je speciale dieetwensen, laat dit dan vooral even weten aan één van de chapterleads. Dan gaan we het voor je regelen!

Bereikbaarheid
Het is het makkelijkst te bereiken via het OV (al dan niet P+R). Vanaf het centraal station of station blaak kan je met de tram voor de deur worden afgezet (halte “Willem Ruyslaan”). Met de metro is het vanaf halte “Gerdesiaweg” slechts 10 minuutjes wandelen.

Meld je aan en dan zien we je de 21e!🤘

The West Borrel – Katwijk

Het borrel seizoen is weer geöpend, en wij gaan touren door regio West! Onze eerste stop wordt Katwijk, thuisbasis voor 15% van chapter Den Haag ’22. Daar gaan wij vrijdag bij Paal 14 genieten van de kust van Katwijk, onder het genot van een borrel op de boulevard.

Ben je er dit keer bij, dan krijg je het 1e drankje van mij. Is 1 drankje niet genoeg? Voel je vrij om je salaris en/ of bonus in te zetten om jezelf te voorzien van een hapje of drankje. Kun je er niet bij zijn, niet getreurd, volgende maand borrelen we weer verder op een andere locatie.

Kom je met de auto dan is er genoeg parkeerplek langs de boulevard. Zoals altijd, raden we het aan om te carpoolen als je kan. Vergeet de zonnebrand niet, en tot dan!

Strong Viking Run 2023 – Brother Edition (Warrior – 13km)

“DIT IS PUUR ADRENALINE, HIER MOET JE AAN MEE DOEN!!”- Tess Heerkens

13 kilometer + 30 obtstakels + Het ultieme uit jezelf halen = De Strong Viking Run.

Samen met jouw collega’s werk je 13 kilometer en 30 obstakels samen om de finish te behalen. Naast een goede conditie en een gezonde vechtlust is teamwork dus dé sleutel om de finish te behalen. En daarna natuurlijk met een ijskoud biertje (of cola) te proosten op het succes!

Extra challenge: In tegenstelling tot de Belastingdienst maken wij het wel iets moeilijker. De Rockstars vlag gaat natuurlijk met jullie mee het parcour op maar wie-o-wie draagt deze over de finishlijn?
Extra goodies: Bij 20 aanmeldingen gaat Team Events zorgen dat er een uniek one-of-a-kind Strong Viking x Team Rockstars sportshirt komt MET je naam er op! Deze wil je hebben, believe me!

Kosten: €64.95 p.p. (hoe meer zielen, hoe minder kosten!)
Dit is de kostprijs incl. servicekosten van de toegang tot het evenement. Indien je mee wilt doen, boekt Rockstars jouw ticket en wordt het bedrag van je salaris ingehouden in de maand oktober.

Moet ik hiervoor trainen?
Tenzij jij van nature net zo fit bent als Arnold Schwarzenegger? Je bent helemaal vrij om in je eigen gym #beastmode te gaan, maar maak ook gerust gebruik van de Rockstars faciliteiten:
– Sporten met Jur, iedere dinsdag om 17.30 aan de Handelskade 13 in Den Bosch
– Iedere laatste week van de maand een trainingsavond op een openbaar sportpark. (Deze komen los op TeamupIT zodat je je daarvoor kan inschijven.)

Tips voor D-day:

  • Draag je renschoenen/trailschoenen, het liefst die oude, die achteraan in je kast liggen.
  • Niemand houdt van natte voeten, draag sokken die geen water vasthouden, bijvoorbeeld compressie- of Dri-FIT sokken.
  • Een sportshirt en korte broek is genoeg om je warm te houden tijdens de run.
  • Zorg voor voeding met genoeg magnesium de dag ervoor, tijdens de run wil je niet verkrampen.
  • Na afloop kun je ter plekke douchen (koud water). Zorg dat je een handdoek meeneemt!

Team Rockstars IT presents: Rockstars Valley!

Ja ja jaaaa! HET event van het jaar, daar waar alle chaptergrenzen verdwijnen en we onder de vlag van Team Rockstars IT allemaal samen komen…

Team Rockstars IT proudly presents: Rockstars VALLEY!!!

8, 9 & 10 September zijn de drie dagen die je als True Rockstar niet mag missen. Een weekend vol inspiratie, festival-vibes, Rockstars onder elkaar; true magic.

Schrijf je snel in, dat kan nog tot 31 mei; go go go!

Ps. Alle informatie over Rockstars Valley zullen wij heel binnenkort aan je presenteren. Houd Teams en je inbox dus in de gaten.

Boulderen bij Beest Boulders

Be the star on the rocks! Maak je klaar voor een spannende avond boulderen in Rotterdam! We gaan op woensdag 17 mei naar Beest Boulders Rotterdam voor een leuke teambuilding ervaring.

Boulderen is een geweldige manier om jezelf zowel fysiek als mentaal uit te dagen. Of je nu een ervaren klimmer bent of een beginner, er is voor iedereen wel een uitdaging te vinden.

Beest Boulders Rotterdam is een van de beste bouldergelegenheden in Rotterdam en biedt verschillende routes die geschikt zijn voor alle vaardigheidsniveaus. Ze hebben ruim 220 verschillende boulders verspreid over 4 verdiepingen en een fantastisch uitzicht over de stad Rotterdam!

Schoenen en eventueel andere materialen zijn te huren bij de hal zelf. Kosten bedragen €17,50 voor entree (€12,50, als je al een pas bezit) en €4.50 voor klimschoenen. Na het aanmelden geven de instructeurs een korte oriëntatie en veiligheidsinstructies, zodat iedereen zich comfortabel en zelfverzekerd voelt voordat we de wanden beklimmen. Na onze klimsessie hebben we tijd om te ontspannen, kletsen en samen te genieten van een drankje.

Meld je aan en maak je klaar om je innerlijke rockstar los te laten! Dit belooft een fantastisch event te worden dat je niet wilt missen!

Programma
19.00 – 19.30 Inloop/Aanmelden
19.30 – 19.45 Introductie
19.45 – 20.45 Boulderen
20.45 – 21.30 Borrel 🍺

Adres
Benthemplein 10
3032 CC Rotterdam

Architect Café

Ben jij momenteel werkzaam als architect of ben wil je als developer weten wat het is om een architect te zijn? Kom dan naar het architect café!

Wissel je ervaring en kennis uit met de andere architecten en software developers. En stel vragen over wat een architect doet, hoe je een architect wordt, de verschillende architectenrollen en wanneer ben je nou een goede architect of heb je een goede architectuur?

Agenda:

  • 17:00 – 18:00: Inloop en eten
  • 18:00 – 18:45: Introductie en presentatie “You want to be an architect?” door Oscar van der Leij
  • 18:45 – 19:30: Presentatie “C4 model for visualizing software architecture” door Bart van Nierop
  • 19:30 – 20:30: Workshop “Creating Architecture Diagrams”
  • 20:30 – 21:00: Afsluiting

Bierproeverij (2e editie) – The Social Hub

Lieve Rockstars,

Na het daverende succes van de eerste proeverij bij Label-A is het tijd voor een tweede editie. Dit keer op een plek die we hopelijk meer thuis gaan noemen, The Social Hub. Dit alles in het verlengde van onze samenwerkdag

De mensen die er vorige keer bij waren kunnen vast be-amen dat het een gezellige sfeer was die zeer bevorderd werd door de leuke verhalen over o.a. de  donkere zware bieren (waar ik zo fan van ben).

Ik heb nog wel wat mooie verhalen en bieren achter de hand. Maar om jullie van een nog mooie proeverij te voorzien, zal ik voor die tijd nog wat meer onderzoek gaan doen. 😁

Prijs: Zal rond de €20 uit komen. Achteraf kan je een tikkie verwachten.
Wat je krijgt: Er zullen 4 a 5 verschillende biertjes zijn met daarbij horende snacks. Verder natuurlijk een top avond met toffe bier weetjes.

Let op: Schrijf je uiterlijk maandag 24 april in. We hebben een deadline zodat op tijd alle inkopen gedaan kunnen worden. Mocht je onverwachts niet kunnen of heb je de deadline gemist en wil je toch aansluiten: Neem dan even contact op met één van de chapterleads of onze bier meester Joeri.

Proost! 🍺

Rotterdam@Work – The Social Hub

Beste Chapter Rotterdam!🤘

Woensdag 26 april organiseert Chapter Rotterdam een samenwerkdag bij The Social Hub (TSH). Hier hebben we de ‘Libary’ geresevereerd, een heerlijk grote ruimte en dus genoeg plek voor iedereen! Bij de kantine kun je terecht voor een heerlijke koffie en/of voor de lekkere trek. Daarnaast biedt TSH niet alleen belhokjes, maar ook een pooltafel, game-room, bioscoop…

Het programma is dagvullend maar je bepaalt altijd zelf vanaf hoe laat je aan en/of afhaakt. Het zal er als volgt uit zien:

8:00 – 12:00 Werken voor de klant
12:00 – 13:00 Lunch & Faciliteiten TSH
13:00 – 17:00 Werken voor de klant.
17:00 – 18:00  Gamen & Faciliteiten TSH
18:00 Pizza🍕

Wil je graag een pizaatje meepakken maar heb je speciale dieetwensen, laat dit dan vooral even weten aan één van de chapterleads. Dan gaan we het voor je regelen!

Voor de womibo’ers onder ons is er in het verlengde van de dag nog een bierproeverij gepland onder begeleiding van onze bier-connaisseur Joeri Lock. Hier dien je je apart voor aan te melden zodat we rekening kunnen houden met de inkopen. Meld je hier aan!

Bereikbaarheid
Het is het makkelijkst te bereiken via het OV (al dan niet P+R). Vanaf het centraal station of station blaak kan je met de tram voor de deur worden afgezet (halte “Willem Ruyslaan”). Met de metro is het vanaf halte “Gerdesiaweg” slecht 10 minuutjes wandelen.

Meld je aan en dan zien we je de 26e!🤘

Friday is when the Magic happens

Of het nu in een ver ver verleden was tijdens de pauze op de middelbare school, of afgelopen vrijdag in je favoriete gamestore; veel van ons hebben zich ooit wel eens aan Magic the Gathering gewaagd. Voor wie het spel nog niet kent; Magic the Gathering is een kaartspel waarbij je het opneemt tegen één of meerdere tegenspelers. Het doel is om door krachtige (en vooruit, ook minder krachtige ;)) kaarten te spelen, je tegenspeler uit te schakelen en daarmee eeuwige roem (en de daar bij horende bragging rights) te claimen. Los van het spelelement staat een ‘avondje Magic’ ook garant voor een hele hoop gezelligheid!

Op vrijdag 12 mei a.s. organiseert chapter Tilburg ’19 een ‘avondje Magic’ (Waarbij overigens ook +1’s en andere chapters van harte welkom zijn!). Nog nooit Magic gespeeld? Geen probleem! Voor beginnende spelers is er de mogelijkheid aan te sluiten bij een introductie met speluitleg en begeleiding om je op gang te helpen!* Voor meer gevorderde spelers wordt een boosterdraft georganiseerd (Let op: met een prijzenpot ;)). Het avondje Magic vindt plaats bij 4 your games in Dordrecht.

Wanneer
vrijdag 12 mei om 19:00

Waar
4 Your games Dordrecht
Voorstraat 410,
3311 CX Dordrecht

Pro tip: Parkeer je auto gratis (1e 24 uur) op parkeerterrein Weeskinderendijk. Iets dichterbij kan ook (spuihaven) maar dat is wel betaald  (vast avond tarief van een paar euro)

No car, no problem; ook met de trein is de locatie goed te bereiken!

Kosten deelname
Boosterdraft: €16,50 incl. 1 consumptie
Introductiespel: €12,00 incl. 1 consumptie*

Er wordt geen alcohol geschonken

* Het aantal plekken voor speluitleg en begeleiding is beperkt. Wil je speluitleg? Laat het even weten via willem.deklerk@teamrockstars.nl dan zorgen wij dat er een plek voor je wordt gereserveerd!

 

Bordspellenavond @ HQ | Den Bosch ’15

Na een succesvolle avond in februari staat er weer een nieuwe bordspellen avond op de planning, namelijk vrijdag 14 april! De tafels zullen klaar staan, het drinken koud en eten zal geregeld worden. We starten rond 17:00 met de inloop en wat te eten, om daarna de dobbelstenen te laten rollen en de kaarten te delen.

Er zullen genoeg spellen aanwezig zijn om te spelen, maar neem ook vooral dat ene spel mee dat je graag wil spelen.

Dit programma duurt tot je verloren hebt, het zat bent of tot de beveiliging je wegstuurt (dat zal ongeveer 00:00 uur zijn).

Goed om te weten; Het eten zal op eigen kosten zijn en mocht je iemand mee willen nemen, dan kan dat zeker.

Kortom, zie jij een gezellige avond met je collega’s via een potje Dixit, Ticket to ride of Levensweg wel zitten? Meld je vooral aan!