Master Your Impact RS – november

12 september, 10:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Dit op maat gemaakte programma is speciaal ontwikkeld voor iedereen die graag meer impact zou willen maken in zijn (werk)omgeving. Het programma staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling waarmee je aan de slag gaat met persoonlijke leerdoelen in groepsverband.

WHAT TO EXPECT?
Tijdens dit programma leer je om professionele impact te maken in de volgende gebieden; persoonlijke impact, relationele impact en business impact. Tijdens dit programma leer je o.a. om je zelfkennis te vergroten, meer zelfvertrouwen en zelfsturing te ontwikkelen, impactvol te communiceren, hoe je commerciële kansen voor Team Rockstars IT kunt creëren en natuurlijk hoe jouw persoonlijke ontwikkeling bijdraagt aan het maken van impact!

PROGRAM DETAILS
Het programma heeft een looptijd van gemiddeld 15 maanden. Om de 2/3 maanden kom je met jouw trainingsroep ( +/- 8 deelnemers) bij elkaar voor het volgen van de training op locatie. Het programma bestaat uit een intake, een gezamenlijke kick-off, 6 trainingsdagen en een outtake. Tussen de trainingen door ga je aan de slag met tussentijdse opdrachten, coach je elkaar in buddy’s op je uitdagingen en bespreek je de voortgang van jouw ontwikkeling met je talent manager. De trainers voor dit programma zijn Gidi Heynens en Marleen Korten.

COSTS
De kosten voor het gehele programma neemt Team Rockstars voor haar rekening. Het gehele programma heeft een waarde van circa €3.000 euro per Rockstar.

Interesse? De volledige programmabeschrijving kun je terugvinden op Microsoft Teams – team ‘Team Rockstars IT’ – channel ‘Rockademy’ – mapje ‘Master Your Impact RS’!

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

Locatie

Rockademy

Vergelijkbare courses

30 september, 17:30

Presenting like a Rockstar (RS)

16 Spots
30 september, 13:00

JAVA TRIBE: Spring

13 Spots
30 september, 13:00

CLOUD & DEVOPS TRIBE: AZ-400 Microsoft Azure DevOps Solutions

13 Spots