Master Your Impact; LET OP HQ – september 2022

12 september, 10:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

FOR WHOM?
Dit op maat gemaakte programma is speciaal ontwikkeld voor iedereen die graag meer impact zou willen maken in zijn (werk)omgeving. Het programma staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling waarmee je aan de slag gaat met persoonlijke leerdoelen.

WHAT TO EXPECT?
Tijdens dit programma leer je om professionele impact te maken in de volgende gebieden; persoonlijke impact, relationele impact en business impact. Tijdens dit programma leer je o.a. om je zelfkennis te vergroten, meer zelfvertrouwen en zelfsturing te ontwikkelen, impactvol te communiceren, hoe je commerciële kansen voor Team Rockstars IT kunt creëren en natuurlijk hoe jouw persoonlijke ontwikkeling bijdraagt aan het maken van impact!

PROGRAM DETAILS
Het programma heeft een looptijd van gemiddeld 15 maanden. Om de 2/3 maanden kom je met jouw trainingsroep ( +/- 8 deelnemers) bij elkaar voor het volgen van trainingen. Het programma bestaat uit een intake, een gezamenlijke kick-off, 6 trainingsdagen en een outtake. Tussen de trainingen door ga je aan de slag met tussentijdse opdrachten, coach je elkaar in buddy’s op je uitdagingen en bespreek je de voortgang van jouw ontwikkeling met je manager.

COSTS
De kosten voor het gehele programma neemt Team Rockstars voor haar rekening. Het gehele programma heeft een waarde van circa €3.000 euro per deelnemer.

Interesse? De volledige programmabeschrijving kun je terugvinden op Microsoft Teams – team ‘Team Rockstars IT’ – channel ‘Rockademy’ – mapje ‘Master Your Impact HQ’.

*De startdatum van dit programma is een inschatting

Locatie

Rockademy

Vergelijkbare courses

28 juli, 09:00

Coaching

20 Spots
12 september, 10:00

Taking the Lead Program (RS) – september 2022

15 Spots
12 september, 10:00

Master Your Impact RS – november

32 Spots