HQ ONLY – Cloud Native Development Teams training

23 juni, 15:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

*Deze training is expliciet voor HQ-medewerkers*

FOR WHOM?
Deze training is het vervolg op Cloud kostenbesparing. Daar heb je geleerd wat voor soort Cloud oplossingen er zijn en dat het goed is om horizontaal te schalen met containers en serverless functions te gebruiken (met name stap 3 en 4). Zoals je hierboven kunt lezen is dat de basis van Cloud Native Development. Let’s get technical!

WHAT TO EXPECT?
Het doel van de Cloud is om software neer te zetten. Via het internet wordt al deze software met elkaar verbonden en is voor de consument toegankelijk.

De grote Cloud providers (AWS, Microsoft Azure en Google) ontwikkelen steeds meer functionaliteit voor software ontwikkelaard. Optimaal aansluiten op deze functies heet Cloud Native Development. De software zo maken dat hij naadloos past in de Cloud.

Nieuwe trends als containerization, microservices, serverless en Infrastructure As Code (IAC) zijn hier belangrijke ingrediënten voor. Maar wat betekent dit allemaal? In deze training leggen we het jullie allemaal uit!

PROGRAM DETAILS
Deze training zal bestaan uit twee sessies die plaatsvinden op HQ. Sessie 1 is op woensdag 23 juni van 15.00 – 18.00 uur & sessie 2 op woensdag 30 juni van 15.00 – 18.00 uur. Opvolgend zal er een aantal weken later nog een intervisie-sessie gepland worden.

Locatie

Chief Rockademy

Vergelijkbare courses

22 juni, 13:00

OFFLINE (fysiek) Personal Branding & Solliciteren (RS) – 22 juni

8 Spots
24 juni, 18:00

ONLINE Personal Branding & Solliciteren Boost (RS) – 24 juni

3 Spots
29 juni, 09:00

CLOUD & DEVOPS TRIBE: AWS Solutions Architect – Associate

10 Spots