DEV Program (RS) – 13/14/15 april

13 april, 09:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

*De startdatum van dit programma is een inschatting*

FOR WHOM?
Het DEV Program is een programma ontwikkeld voor Rockstars die aan het begin van hun carrière staan, denk aan Young Professionals met ongeveer 0 tot 3 jaar werkervaring. Het programma staat in het teken van persoonlijk leiderschap.

WHAT TO EXPECT?
Het DEV program legt het fundament in persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en van daaruit leiding geven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Hoe meer inzicht je in jezelf ontwikkelt, hoe beter je jezelf kunt neerzetten in je functie, team en organisatie. Samen met jouw groep duik je tijdens een weekend in dit avontuur waarbij je werkt aan je persoonlijke groei. De trainingsweekenden staan bekend om de impactvolle trainingen, gezelligheid en de bijzondere band die er ontstaat binnen de groep.

PROGRAM DETAILS
Het programma heeft een looptijd van twee jaar. Jaarlijks is er een 3-daags trainingsprogramma voor jouw trainingsgroep ( + / – 8 deelnemers) van donderdag tot en met zaterdag op een landelijke locatie in Nederland. Verder bestaat het programma uit jaarlijks twee avond intervisiesessies en worden er 8 coachgesprekken aangeboden over twee jaar van 1,5 uur  op afgesproken locatie met coach.

COSTS
De kosten voor het gehele programma neemt Team Rockstars voor haar rekening. Het gehele programma heeft een waarde van circa €3.400 euro per Rockstar.

Interesse? De volledige programmabeschrijving kun je terugvinden op Microsoft Teams – team ‘Team Rockstars IT’ – channel ‘Rockademy’ – mapje ‘DEV Program’!

Rockademy

Vergelijkbare courses

30 november, 18:00

JAVA TRIBE: OCP 11

14 Spots
30 november, 13:00

JAVA TRIBE: Spring

13 Spots
01 december, 10:00

Inner Game; LET OP HQ – december 2022

10 Spots