@Work-Day + Drinks, Bites & Pubquiz – Chapter Den-Haag (@Nomadz)

Chapter Den Haag '22
21 april, 09:00 - 18:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Thuiswerken is fijn, maar met z’n allen samenwerken is toch veel leuker!?
Op vrijdag 21 April organiseert Chapter Den-Haag de 2e versie van de  @Work Day bij Nomadz in Den-Haag!  Ditmaal inclusief een vrijmibo programma! Rond half 5 zullen we met z’n alle genieten van een hapje en een drankje, kan er avondeten besteld worden en sluiten we daarna af met een Pubquiz gehost door niemand minder dan onze eigen Ewout Zwanenburg! En ja, er zullen natuurlijk wat prijsjes zijn voor de winnaars (en verliezers). Voor de echte fanatiekelingen is er naderhand nog de optie om in Den-Haag centrum de borrel voort te zetten. Dit wil je natuurlijk niet missen!

Dus schrijf jezelf in & kom gezellig meewerken! Mocht je overdag niet kunnen, maar wil je wel bij de borrel aanhaken? No problemo! Schrijf je dan als nog in en geef even bij Rick, Rens of mij aan dat je er ‘s avonds pas bij bent.

De @Work Day is inclusief koffie, thee, limonade, printen, wifi, skyline view en de gezelligheid van samen werken. Er is de mogelijkheid een extra monitor te lenen op locatie, er staat een kast met monitoren waar je er gewoon een uit mag pakken! Verder zijn er ook wat belhokjes om eventueel wat meetings te doen. Houd er wel rekening mee dat het op momenten ook rumoerig kan zijn. Dus mocht je veel meetings hebben, neem noise-cancelling headphones mee, of zonder je even af.

Praktische info:
– Nomadz bevindt zich in Bink 36 in Den Haag (Binckhorstlaan 36, C3-48, 2516 BE Den Haag)
– 15 minuten loopafstand van Den haag CS en HS. De tram zit op 5 min. lopen en met een paar minuten rijden zit je op de snelweg.
– Parkeren is de eerste twee uur gratis en daarna normaliter 4 euro per uur. Maar we hebben uitrijkaarten kunnen regelen van 12 euro voor een hele dag en 4 euro voor 5 uren. Deze kosten zijn helaas wel voor eigen rekening.

We zien jullie graag de 21e weer bij Nomadz!

Reacties

Yannick

Vergelijkbare events

23 april, 09:00

Team Rockstars Presents Tribe Week

Tribe Cloud & DevOps, Tribe Data and AI
6 Spots
23 april, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work dinsdag 23 april

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
2 Spots
23 april, 18:00

Data Architecten Café

Tribe Data and AI
26 Spots