@Work Day Chapters Den-Haag X Rotterdam 2.0 (@The Social Hub Delft)

Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
08 november, 09:00 - 18:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

West connects again! Heb je de vorige editie gemist? Niet getreurd! Op woensdag 8 november bundelen Chapter Den-Haag & Rotterdam nogmaals de krachten om een (hopelijk nóg geweldigere) samenwerkdag te organiseren in het mooie Delft!  Want huiswerken is fijn, maar met z’n allen samenwerken is toch veel leuker!? Deze editie zal weer plaatsvinden bij The Social Hub in Delft (Van Leeuwenhoekpark 1, 2611 DW Delft). Hier kun je lekker werken, onder het genot van een scala aan koffie, thee, en snacks. Leuk voor de oud Chapter West leden om elkaar weer eens te zien & om natuurlijk weer wat nieuwe gezichten te leren kennen! Dus schrijf jezelf in & kom gezellig meewerken!

Er zijn wat belhokjes en genoeg rustige hoekjes om eventueel wat meetings te doen. Houd er wel rekening mee dat het op momenten ook rumoerig kan zijn. Dus mocht je veel meetings hebben, neem noise-cancelling headphones mee, of zonder je even af.

Praktische info:
– The Social Hub in Delft bevindt zich op bijna letterlijk voor het station van Delft, met het OV komen is dan ook het handigst.
– Mocht je toch met de auto komen is de Phoenixgarage de goedkoopste optie (https://parkerendelft.com/parkeren/phoenixgarage/). Vanaf daar is het ongeveer 5 tot 8 minuutjes lopen naar the Social Hub.

Voor meer informatie check: https://www.thesocialhub.co/delft/co-working-space/.

We zien jullie graag de 8e bij The Social Hub in Delft!

Reacties

Yannick

Vergelijkbare events

25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
9 Spots
26 juni, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work woensdag 26 juni

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
1 Spots
27 juni, 23:56

European Women in Tech Conference

Algemeen
48 Spots