@Work Day Chapters Den-Haag & Rotterdam (@The Social Hub Delft)

Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
20 september, 09:00 - 18:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Thuiswerken is fijn, maar met z’n allen samenwerken is toch veel leuker!?
Op woensdag 20 september bundelen Chapter Den-Haag & Rotterdam de krachten om een gezellige samenwerkdag te organiseren in het mooie Delft! Deze editie zal namelijk plaatsvinden bij The Social Hub in Delft (Van Leeuwenhoekpark 1, 2611 DW Delft). Hier kun je lekker werken, onder het genot van een scala aan koffie, thee, en snacks. Leuk voor de oud Chapter West leden om elkaar weer eens te zien & om natuurlijk weer wat nieuwe gezichten te leren kennen! Dus schrijf jezelf in & kom gezellig meewerken!

Er is de mogelijkheid een extra monitor te huren op locatie, deze voorraad is echter niet eindeloos én hier zijn extra kosten (op eigen rekening) aan verbonden. Mocht je die dag gebruik willen van een extra monitor neem dan even contact op met Yannick van ‘t Hullenaar. Verder zijn er ook wat belhokjes en genoeg rustige hoekjes om eventueel wat meetings te doen. Houd er wel rekening mee dat het op momenten ook rumoerig kan zijn. Dus mocht je veel meetings hebben, neem noise-cancelling headphones mee, of zonder je even af.

Praktische info:
– The Social Hub in Delft bevindt zich op bijna letterlijk voor het station van Delft, met het OV komen is dan ook het handigst.
– Mocht je toch met de auto komen is de Phoenixgarage de goedkoopste optie (https://parkerendelft.com/parkeren/phoenixgarage/). Vanaf daar is het ongeveer 5 tot 8 minuutjes lopen naar the Social Hub.

Voor meer informatie check: https://www.thesocialhub.co/delft/co-working-space/.

We zien jullie graag de 20e bij The Social Hub in Delft!

Reacties

Yannick

Vergelijkbare events

24 april, 09:00

Team Rockstars Presents Tribe Week

Tribe Automated Testing, Tribe Microsoft
6 Spots
25 april, 09:00

Team Rockstars Presents Tribe Week

Tribe Architecture, Tribe Front-end/Mobile
0 Spots
26 april, 09:00

Team Rockstars Presents Tribe Week

Tribe Agile
25 Spots