TYMTWD @ HQ Den Bosch

Algemeen
Nog plaatsen over

Omschrijving

Ja mijn kind doet iets met euhh… computers…???”

Dat scenario zal jouw moeder vast vaak hebben meegemaakt… Maar wat jij nou eigenlijk doet dat is een groot mysterie. Tóch steunt ze jou in goede en slechte tijden en is ze altijd net als wij, kei trots op jou en daarom zullen wij haar in het wel verdiende zonnetje zetten tijdens de Take Your Mother To Work Day op 10 juni aanstaande.

Omdat wij twee prachtige kantoren hebben organiseren we de dag tegelijk op twee locaties, je kan dus zelf kiezen of je naar B.Amsterdam gaat of het HQ in Den Bosch. Jullie zijn op beide locaties welkom vanaf 12.00 en de dag zal tot ongeveer 17.00 duren.

Wat gaan jullie doen?

Een dag met moeders op pad! Hoe bijzonder is dat sowieso al, want laten we eerlijk zijn… Dat gebeurt in onze drukke agenda’s soms iets te weinig😉. De belangrijkste vraag die we op de dag zelf gaan beantwoorden is natuurlijk ‘wat doet mijn kind?’. Om 12.00 willen we jullie graag verwelkomen met een heerlijk (en verdient!) glaasje bubbels om vervolgens te genieten van een verrukkelijke lunch waar zelfs onze moeder nog van achterover slaan. Ook zullen we die dag luisteren naar een talk van Rockstars Founders Laurens Simonse en Bart Nijskens. Met genoeg food for thought op gaan we de mama’s nog even aan het denken zetten met allerlei opdrachten en challenges… Kortom, bij zijn is meemaken!

Moet ik mijn moeder aanmelden?

Nee hoor als jij je maar aanmeldt via de gele knop hierboven dan komt het helemaal in orde! Meld jij je aan vóór 5 mei en dan zal jouw lieve mama een persoonlijke uitnodiging krijgen. Kijk wel even goed waar je je aanmeldt (Amsterdam of Den Bosch) want daar word je op 10 juni ook verwacht!

Reacties

Locatie

Vergelijkbare events

18 juli, 08:30

Samenwerken @ Roermond

Chapter Roermond ’23
18 Spots
18 juli, 12:00

Architecture Scan vCare Connect journey by Richard van Zandwijk

Algemeen, Tribe Architecture, Tribes
20 Spots
21 juli, 12:00

Tennissen met Chapter Amsterdam

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
5 Spots