Try-out: Hacksperience – Mijn lessons learned als ethical hacker

Chapter Den Bosch '15, Chapter Deventer '22, Chapter Eindhoven '22, Chapter Tilburg '19, Chapter Utrecht '19
12 april, 18:30 - 19:15
Nog plaatsen over

Omschrijving

Op donderdag 23 juni vindt de Tweakers Developer Summit plaats in DeFabrique in Utrecht. Dit is de eerste fysieke editie in twee jaar tijd én het eerste fysieke event waar je onze Special Agents kunt zien shinen!

Special agent Christiaan Nieuwlaat (ondergetekende) gaat hier een talk geven over informatiebeveiliging in het Dev(Sec)Ops tijdperk. Deze talk “Hacksperience – Mijn lessons learned als ethical hacker” verdient een doorslaand succes te worden op de dev summit en dit is jullie kans om mee te helpen dit tot een succes te maken.

Ik organiseer een try-out van deze talk voor de collega’s, waarin ik jullie de “sneak-preview” geef van mijn talk, en ik hoop dat jullie, naast een informatieve kennisdelingssessie bijwonen, mij ook kunnen helpen met het finetunen van de presentatie voor ik deze op het podium van DeFabrique ten tonele breng.

Hier wil je bij zijn!

 

Reacties

  Als ik die dag toch op HQ ben, wil ik zeker wel blijven om te luisteren 🙂

   Leuk man… hoop dat je erbij kan zijn 😉 De definitieve datum is nu 12 april geworden 😉

  Is het ook mogelijk om deze via Teams bij te wonen?

  heb jij jezelf aangemeld om naar de Try Out morgen op HQ DB te komen? Super leuk! Rond 17:00 wordt er eten verzorgd. Zou jij je keuze kunnen doorgeven?

  https://forms.gle/2i6EARhFk8QLnhVB7

  Alvast bedankt!

Vergelijkbare events

18 april, 17:00

Tech radar AI

Tribe Agile, Tribe Architecture, Tribe Automated Testing, Tribe Cloud & DevOps, Tribe Data and AI, Tribe Front-end/Mobile, Tribe Java, Tribe Microsoft, Tribes
7 Spots
18 april, 08:30

EHV’23 MELTdown!

Chapter Eindhoven ’23
4 Spots
18 april, 19:00

EHV’23 Goes bowling!

Chapter Eindhoven ’23
17 Spots