The West Borrel – Den Haag – Dwayne uitzwaaien

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22, Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
26 oktober, 17:30 - 22:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Het is weer zo ver, tijd om ons te verenigen onder de geel/zwarte vlag, met een lekker drankje in de klauwtjes! Tijd om gezamenlijk het glas te heffen, en alles te vieren wat er maar te vieren valt! Verjaardagen, jubilea, oude TM’s, nieuwe TM’s, promotie, relatie, prestatie, of gewoon business as usual en de week afsluiten. Wat je reden ook mag zijn, kom tezamen voor bier, fris, of wijn!

Het is tevens ook de laatste borrel voor jullie geliefde Talent Manager/ bakker, Dwayne.

Dit keer rouleren we door naar het mooie Den Haag. Pal naast het centraal station (noordzijde) is de MingleMush te vinden (mengelmoes op z’n Dunglish). Voor het gemak gaan we daar lekker centraal zitten, zodat reizen met het OV ook een goede optie is. Voor de autorijders en BOBs, is er tegenover de MingleMush, Q-Park New Babylon. Wel aan de prijs, maar ook lekker dichtbij.

Zoals jullie weten zijn de borrels op eigen kosten. Mocht je nog willen dineren dan heb je genoeg standjes waar je terecht kan. Wel wil Dwayne jullie op een snackje trakteren als jullie lief zijn. We zijn vanaf 17.30 welkom, en de reservering staat uiteraard op naam van Team Rockstars IT.
Tot donderdag voor wat gemengel en gemoes!

 

Reacties

Locatie

Borrel Baas & Bakker

Vergelijkbare events

25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
9 Spots
26 juni, 16:00

Kantoor Amsterdam Padel & Work woensdag 26 juni

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
1 Spots
27 juni, 23:23

European Women in Tech Conference

Algemeen
48 Spots