The Walk of the World’s Never Ending Challenge – A Highly Scalable .NET Architecture

Tribe Microsoft
26 oktober, 17:30 - 21:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Altijd al willen weten hoe je een applicatie ontwerpt die bestand is tegen hoge piekvolume’s, welke gebruikt gaat worden door tien duizenden mensen te gelijk en die voor die paar dagen per jaar gewoon echt MOET werken? Onze Davy Alders weet precies hoe dat in elkaar zit. Hij ontwierp en bouwde samen met zijn team de applicaties voor de Nijmeegse Vierdaagse. Een evenement met tienduizenden bezoekers per dag! Davy neemt je mee in de afwegingen en design keuzes die je moet maken om te zorgen dat jouw applicatie op piekmomenten gewoon beschikbaar blijft en hoe je ervoor zorgt dat je jouw applicatie support tijdens het evenement. In deze sessie behandeld Davy o.a;

• Design keuzes voor evenement applicaties vs. regulier
• Best practices voor omgaan met high-volume traffic
• Troubleshooting live op locatie
• Lessons learnt

Natuurlijk is deze avond weer volledig verzorgd. We beginnen dus zoals gewoonlijk met een lekker diner verzorgd door onze vrienden van Bourgondisch en we sluiten af met een leuke borrel. Het programma ziet er daarom als volgt uit:

Programma
17:30 uur Inloop
18:00 uur Diner
19:00 uur Start sessie Davy
20:00 uur Borrel!

We hopen je allemaal te zien op 26 oktober. Natuurlijk mag je bij dit event ook weer geintereseerde collega’s, vrienden en studiegenoten meenemen! Meld ze wel even aan als guest via teamupit dan kunnen wij rekening houden met de catering! Tot dan!

Reacties

Locatie

Tribe Lead Microsoft

Vergelijkbare events

14 juli, 12:00

Chapter BBQ ’24

Chapter Eindhoven '22
32 Spots
16 juli, 17:00

Chapter Data (Digital) Game Night!

Chapter Data
24 Spots
17 juli, 17:30

ReBuild event – Fysiek

Tribe Microsoft
18 Spots