The Playtests: Gotchaball edition

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22, Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19, Chapter Utrecht '19
27 juli, 18:00 - 22:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Gamers assemble! Het is tijd om je skills en ervaring in te zetten voor het grote goed. Onze eigen Gia Nguyen is een game aan het ontwikkelen, Gotchaball. Nu krijgen wij de kans om als eerste zijn game te playtesten.
We starten om 18.00u met een pizza (eigen kosten). Na de uitleg van Gia over zijn inspiratie, proces, en het verloop van de playtest mogen we hands-on gaan!

 

Gotchaball is een multiplayer action platformer voor 2-4 spelers sports-achtige game. Om te winnen moet je 4 vlaggen ‘capturen’.
Dat gaat echter niet zomaar! Je hebt namelijk de bal nodig om een vlag te capturen. Natuurlijk doen alle andere spelers er alles aan om de bal van je af te pakken en jouw gecapturede vlaggen terug te stelen! Het doel van het event is om te delen hoe het is om een game te maken (naast je baan), feedback te verzamelen om het spel te verbeteren, bugs te ontdekken, en natuurlijk ook gewoon een leuke avond te hebben.

 

De hardware wordt verzorgd, dus je hoeft geen laptop of controllers mee te nemen. We zullen in wisselende groepen testen. Daarnaast zal er ook een Switch zijn ter afwisseling. Dus meld je aan, en reserveer vast je plek via de Calendar tool. We zien je graag bij de playtest!

 

Reacties

Talent Manager/ Chapter Lead

Vergelijkbare events

22 juni, 12:00
0 Spots
23 juni, 14:00

23 juni | (Family) Event Amsterdam ’19 & ’22

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22
0 Spots
25 juni, 12:00

Serge Don: Observability : Supercharge your development efforts!

Algemeen, Tribes
17 Spots