The Java Unconference!

28 mei, 16:00 - 19:00
Nog plaatsen over

Omschrijving

Stel je voor dat je naar een grote Java conferentie gaat waarbij jij zélf zou kunnen bepalen wat de onderwerpen worden… Een droom van velen. Gelukkig is de Java Tribe hier om dromen uit te laten komen! Introducing: The Java Unconference!

Wat kan je verwachten? Nou, dat is dus helemaal aan jezelf! Van tevoren zullen er geen sprekers gevraagd worden, geen PowerPoint presentaties worden voorbereid en geen onderwerpen vast staan. Aan het begin van de Unconference gaan we met iedereen onderwerpen bedenken die wij in de Java-wereld het meest interessant vinden. Vervolgens gaan we in kleinere groepen over deze onderwerpen sparren. Het wordt dus een dialoog met mede ontwikkelaars, in plaats van een monoloog van 1 spreker. Het perfecte moment om jouw kennis te delen en ervaringen van anderen te horen. Kennisdeling en gezelligheid staan centraal.

Geef je nu op om deel te nemen aan deze primeur! Keep it nerdy! 🤘

Reacties

    Superleuk initiatief! Lijkt me leuk om kennis te halen en te brengen over Java! Heel jammer dus want echt super lastige tijd voor mij, drukke week, kleine kinderen, judo training, avondeten, spitsuren zeg maar… Ben ik ook niet de enige in denk ik? Zal proberen ff mee te kijken, wordt erg fragmentarisch en wat passief denk ik. Toch succes en plezier!

Java Tribe Lead @ Team Rockstars IT

Vergelijkbare events

21 september, 18:45

Voetbal klassieker – West vs North

Chapter Amsterdam '19, Chapter Amsterdam '22, Chapter Den Haag '22, Chapter Rotterdam '19
19 Spots
22 september, 08:00

Samenwerkdag Chapter Utrecht

Chapter Utrecht '19, Chapter Utrecht '23
0 Spots
22 september, 20:00

Chapter Utreceht ’19 en later – Borrel in Utrecht

Chapter Utrecht '19
48 Spots